Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cioucomtupar

Marketing

Devojka novi sad upucana - Brzog datiranja

Devojka upucana u Novom Sadu u kritičnom stanju










Click here: Devojka novi sad upucana






Ono sto ni u policijskoj upravi NS nisu mogli da rese Nesa kao savestan gradjanin uvek im je ukazao i dao svoj maksimum da reserekao. Policija traga za pljačkašem, koji je pobegao bez plena. Tanjug Molimo vas da s5 u kom5ntarima držit5 t5m5 t5ksta.



devojka novi sad upucana

Nalazi se u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine gde joj se lekari bore za život nakon nekoliko hitnih operacija. Izgleda da je Nenad nešto žestoko zabrljao, jer nikada ne ideš na nečiju familiju. Budući da su živeli u potkrovlju zgrade koje je bilo samo njihovo, a on nije zaposlen, mogla sam samo da nagađam da nisu čista posla - kaže naša sagovornica.



devojka novi sad upucana

Preminula Teodora Kaćanski koja je u subotu u Novom Sadu upucana umesto dečka! - Međutim, zaljubila se u lošeg momka i doživela filmski scenario.



devojka novi sad upucana

Motivi pucnjave traže se u njegovim poslovima i eventualnim neraščišćenim sukobima - kaže naš izvor blizak istrazi. Podsetimo, Teodora je ranjena u sačekuši u subotu kada je u nju za sada nepoznati napadač ispalio pet hitaca iz pištolja. Stević je, inače, bio i svedok na jednom od suđenja pokojnom Opačiću još 2003. Da podsetimo, Opačić i njegova supruga ubijeni su u februaru prošle godine u profesionalnoj sačekuši ispred svoje kuće u Novom Sadu. Teodora je bila sama i to znači da je baš ona bila meta. Izgleda da je Nenad nešto žestoko zabrljao, jer nikada ne ideš na nečiju familiju. Teodorini prijatelji opet kažu da niko od njih nije sa sigurnošću znao čime se Stević bavi. Oduvek je bila sportski tip, instruktorka fitnesa i veoma dobra i omiljena u društvu. Međutim, zaljubila se u lošeg momka i doživela filmski scenario. Klasična priča bitanga i princeza. On je prema njoj bio izuzetno fin i pažljiv. Čime se bavi, ne znam. Budući da su živeli u potkrovlju zgrade koje je bilo samo njihovo, a on nije zaposlen, mogla sam samo da nagađam da nisu čista posla - kaže naša sagovornica. Tu dilemu sam resila jos kad sam imala 18 god. On je imao 32.. Prvo sam ga pitala kako tebi sa 32 god. To me u startu odbijalo od njega.. Istog momenta sam ga ostavila. Danas,20 godina kasnije ne mogu da se setim ni kako se zvao.. Prosto nemoralne osobe nikad ne mogu da postanu bitne u mom zivotu, to sam znala i sa 18 godina 83%.



VTS 02 1
Devojka 19 , koja je ranjena prilikom pljačke pumpe u Beogradu u noći između četvrtka i petka, preminula je od zadobijenih povreda, javljaju beogradski mediji. Podsetimo, Teodora je ranjena u sačekuši u subotu kada je u nju za sada nepoznati napadač ispalio pet hitaca iz pištolja. Saucheshce Familiji i prijateljima... Policija spekuliše i da je moguće da je to bilo upozorenje momku sa kojim je živela budući da je on od ranije poznat organima gonjenja, te se ne isključuje mogućnost da napad ima veze sa njegovim neraščišćenim poslovima. Kom5ntar5 pisan5 v5rzalom i linkov5 na drug5 sajtov5 n5 objavljuj5mo. Na robiju sa takvim i to u odjeljene gdje je Legija da ga oni prevaspitaju 40tak god. Ispaljeno pet hitaca, zadobila višestruke povrede i prebačena u bolnicu. Lekari se bore za život devojke upucane na pumpi Prebačena je u Urgentni centar, gde su se lekari borili za njen život. Teodora i njen momak su prema rečima komšija živeli prilično lagodno. Strasno je i to sto su u nasoj zemlji mnogi kriminalci decenijama nalazili zastitu u politickim strukturama koje bi trebalo da se najodlucnije bore protiv kriminala.

[Upoznavanje preko drustvenih mreza|Licni oglasi njemacka|Muskarac koji nije spreman za brak]








Post je objavljen 30.12.2018. u 11:36 sati.