Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/alatgavi

Marketing

Krvarenje nakon odnosa - Pravi datiranje

Krvarenje nakon spolnog odnosa










Click here: Krvarenje nakon odnosa






Svako od ovih krvarenja ima nekoliko drugačijih uzroka, a svakako je najčešće krvarenje zbog oštećenja septuma vagine koje može biti poprilično obilno. Da jos napomenem da mi je gledala grlic i kaze da je sve dole super,i ispipala mi je sav stomak,nisam imala nigdje drugo bolove sem na tom mjestu lijevo... Stavite rukavicu na ruku i prstom uđite u rodnicu, napravite nekoliko kružnih poteza, kao da brišete cijev rodnice.



krvarenje nakon odnosa

Inace provodim dosta vremena na hladnoci, hodam bosa po kuci. Pogotovo sto sam na nalazima procitala da je pronanjena eritroplaknija... Postoje trenuci kada je tačkasto krvarenje savršeno normalno, ali ponekad ono ukazuje na manji ili veći ginekološki problem. Krvarenje tokom ili posle seksualnog odnosa može dugoročno da bude izvor nelagodnosti, da kvari užitak i bude predmet straha.



krvarenje nakon odnosa

Sprečite na vreme krvarenje van ciklusa - Jer je cijeli taj pregled bio cudan, kao da me se sto prije htio rijesiti... To nije opasno stanje i u pravilu ne zahtjeva nikakvu terapiju, ukoliko se ne ponavlja kroz duže vrijeme.



krvarenje nakon odnosa

Pre nego što kretnete da paničite, postavite sledeća pitanja sebi nakon odnosa: 1. Ukoliko krvarite nakon odnosa, važno je da znate da tome i godine mogu da doprinesu. Kod žena koje su prošle period menopauze vagina može biti suva usled hormonskih promena, tačnije usled smanjenog nivoa estrogena, pa to može biti jedan od uzročnika krvarenja. Kada ste imali menstruciju poslednji put? Normalno je da krvarite nakon odnosa ukoliko tih dana očekujete menstruaciju ili ukoliko ste pred kraj menstruacije. Iako mislite da vam se menstruacija završila, vaše telo ne funkcioniše tako. Ponekad u materici ostane malo krvi nakon ciklusa, a ta krv se pojavi u toku odnosa. Da li ste bili pod jakim stresom u poslednje vreme? Stres ima jak uticaj na vaše telo. Usled hormonskog disbalansa koji nastaje zbog povećanja glukoze i adrenalina, žene koje su pod stresom mogu da iskuse pad serotonina i estrogena, a to utiče na vaginalno krvarenje. Veliki stres može da bude uzročnik krvarenja, ali i kašnjenja menstrualnog ciklusa. Nekada se ovaj problem reši sam od sebe, međutim nekada je potrebno da proradite na sebi i izborite se stresom. Da li imate neku polnu bolest? Neke polno prenosive bolesti mogu isto da uzrokuju krvarenje nakon odnosa. Hlamidija, gonoreja, humani papiloma virurus, inflamatorna karlična oboljenja su neke od bolesti koje mogu da prouzrokuju krvarenje nakon odnosa. Međutim, sve su to signali za uzbunu. Jako je važno obratiti se ginekologu u tom slučaju. Da li je neko u vašoj porodici bolovao od karcinoma? Žene koje imaju u istoriji porodičnih bolesti cervikalni karcinom ili karcinom u materici su u povećanom riziku da i same boluju od ovih bolesti. Dobra vest je da iako je krvarenje nakon odnosa jedan od simptoma cervikalnom karcinoma ili karcinoma materice to nije i jedini simptom, i zato ne bi trebalo paničiti. Ukoliko ne poznate istoriju bolesti vaše porodice, dobro bi bilo da se informišete o tome. Sve u svemu najbolje je da se konsultujete sa svojim doktorom i pronađete pravi uzrok krvarenja.



Trudni ste, ali malo krvarite? Pogledajte što savjetuje liječnik
Ne puno, samo kad se obrišem. A ako sumnjate da vaše krvarenje nije posljedica nedovoljne vlažnosti, svakako se javite svom ginekologu! Molim vas, ako neko ima slicno iskustvo neka mi kaze sta bi to moglo biti tj. Pije jednom nedeljno metatraxil uz koji je dobila i folnu kiselinu koji ne pije. Adenomioza je nalaz endometrijalnog tkiva najčešće u mišićnom sloju materice i češće je kod žena u perimenopauzi. Smanjen nivo estrogena u telu je čest uzrok, a manje čest uzrok je ozbiljan oblik dehidracije. Usled hormonskog disbalansa koji nastaje zbog povećanja glukoze i adrenalina, žene koje su pod stresom mogu da iskuse pad serotonina i estrogena, a to utiče na vaginalno krvarenje. Taj dan nismo imali odnos,vec naredni i mene je boljelo bas na tom mjestu ,na lijevoj strani,kao da me nesto zulja,nakon odnosa na papiru sam imala malu mrvicu svjetlo roze krvi i mm kada je otisao u kupatilo kaze da je na ,,njemu,, bilo malo krvi,sta mislite sta bi to moglo biti,da mi nije napravila kakvu ranicu??? Pozdrav Volela bih da znam cega bi ovo mogao da bude znak. Molim Vas odgovorite Dejan Šakoronja, dr. Ponovnom genotioizacijom ustanovljeno je prisustvo HPV 31. Nije svaki mjesec, zavisi da li sam prehladjena, pod stresom ili nesto slicno tome.

[Hitno trazim curu zenu za cuvanje dvoje djece 8 10|Zena trazi mladjeg muskarca zagreb|Trosjed na razvlačenje ikea]








Post je objavljen 30.12.2018. u 09:36 sati.