Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riarticringsi

Marketing

Podravski list oglasi nekretnine - Stranica za upoznavanje

Podravski List Mali Oglasnik










Click here: Podravski list oglasi nekretnine






Oglasi primljeni u subotu do 13 sati bit će objavljeni u ponedjeljak. Stan se prelijepm pogledom na more Herceg Novi. Visok kvalitet gradnje kao i ugradjenih materijala.



podravski list oglasi nekretnine

Oglasi primljeni u subotu do 13 sati bit će objavljeni u ponedjeljak. Sprat I: Tri kupatila sa tuš kabinama i jedno sa kadom, 5 spavaće sobe dve četvorokrevetne i tri trokrevetne , hodnik, 5 velikih baklona sa pogledom na more Potkrovlje sa ravnim krovom: tri kupatila sa tuš kabinama, 5 spavaće sobe...



podravski list oglasi nekretnine

Besplatni mali oglasnik - ID KOD AGENCIJE: 5107-K1366 Predrag Dilenardo - Zamlić Rine Voditelj agencije Mob: +385 0 92 28 46 230 Tel: +385 0 51 33 20 30 E-mail: predrag rijekanekretnine. Kuća sa okućnicom uz asfaltnu cestu.



podravski list oglasi nekretnine

Stan se prelijepm pogledom na more Herceg Novi. Stan se nalazi u naselju Crveni Krst, desetak minuta hoda do centra grada trga Nikola Djurkovic. Povrsina stana 41 m2, stan juzni, osnucan. Raspored prostorija: ulazni hodnik, kupatilo, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, terasa sa pogledom na more. Agencija Rivijera Nekretnine - Herceg Novi adresa: X hercegovacke br. Herceg Novi, Savina Kuća površine oko 550m2, na placu površine 770m2 Struktura kuće: Prizemlje: dve spavaće sobe, kupatilo, dnevni veliki boravak otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom i terasom, veliki hodnik. Sprat I: Tri kupatila sa tuš kabinama i jedno sa kadom, 5 spavaće sobe dve četvorokrevetne i tri trokrevetne , hodnik, 5 velikih baklona sa pogledom na more Potkrovlje sa ravnim krovom: tri kupatila sa tuš kabinama, 5 spavaće sobe... Udaljen je od plaže 400m. Apartman se sastoji od dnevne sobe ugaona garnitura na razvlačenje , dvije spavaće sobe bračni krevet, 2 odvojena kreveta, pomoćni ležaj, dečji krevetac , kuhinje sa trpezarijom, kupatila,... Stan sa pogledom na more Herceg Novi Crveni krst. Ukupna povrsina stana 41 m2. Raspored prostorija : ulazni hodnik, kupatilo, trpezarija s kuhinjom, dnevna soba sa terasom pogled na more. Visok kvalitet gradnje kao i ugradjenih materijala. Stan se prodaje opremljen, stan je juzno orjentisan, osuncan Cijena 64. Stan se nalazi u zgradi rađenoj 1986. Sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe od kojih dvije izlaze na terasu jedna spavaća soba ima svoju terasu , 2 kupatila jedno manje sa tuš kabinom, drugo veće sa kadom , još jedan manji hodnik, ostava za veš. Takođe, stan posjeduje i šupu. Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi. Raspored: Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, kupatilo, unutrasnje stepenice Potkrovlje: spavaća soba, terasa sa pogledom na more. Stan se izdaje na duzi vremenski... UX dvosoban stan novogradnja,sa prekrasnim pogledom na ulaz u boko kotorski zaliv,poseduje dnevnu sobu sa staklenim panelom,dve spavaće sobe,dva velika balkona,kupatilo i odvojenu kuhinju. Stan se nalazi u najlepšem delu Herceg Novog, na Toploj II, na idealnoj poziciji, Stan poseduje svoje parking mesto,udaljen od mora oko 350- 400 metara,postoji mogućnost zamene i za stan u Beogradu.



NEKRETNINE OGLASI Ruma
Po broju se mogu predati do tri mala oglasa. Stan se nalazi u zgradi rađenoj 1986. Sprat I: Tri kupatila sa tuš kabinama i jedno sa kadom, 5 spavaće sobe dve četvorokrevetne i tri trokrevetne , hodnik, 5 velikih baklona sa pogledom na more Potkrovlje sa ravnim krovom: tri kupatila sa tuš kabinama, 5 spavaće sobe... Adaptirana starina koja se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, sobe, ostave i kupaonice. Takođe, stan posjeduje i šupu. Raspored: Prvi sprat: dnevna soba, kuhinja, kupatilo, unutrasnje stepenice Potkrovlje: spavaća soba, terasa sa pogledom na more. Kuća ima centralno na drva, novu PVC stolariju, termo fasadu. Moguća je zamjena za manji stan u Rijeci i okolici. U dvorištu se nalazi vrtna kućica od 15 m2, natkrivena terasa i zidana pečenjara. Visok kvalitet gradnje kao i ugradjenih materijala. Agencija Rivijera Nekretnine - Herceg Novi adresa: X hercegovacke br.

[Srpske Devojke Za Jebanje|Zizela Novi Sad|Burza oglasi za posao]








Post je objavljen 30.12.2018. u 09:01 sati.