Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trapgaslato

Marketing

Albanke za upoznavanje njukalo - Datiranje za seks

Albanke se prodaju Srbima za žene!










Click here: Albanke za upoznavanje njukalo






Posrednici vole da rade sa Srbima, jer su pošteni i niko na njih nema pritužbe. Čekala sam samo da se roditelji slože. Neki su neodlučni, pa dolaze i nekoliko puta.



Albanke za upoznavanje njukalo

Duda Ćurčić Dukata Rahi je od prvog dana zasukala rukave. Više puta je putovao u selo gde mu je albanski provodadžija predstavio na desetine žena. Mlada je svoju lepotu i bistrinu dokazivala na solidnom srpskom.



Albanke za upoznavanje njukalo

Albanke se prodaju Srbima za žene! - Kako čuju gde treba da se živi i kako mi radimo, nesta ljubav ko rukom odnesena - priča Sava koji planira da 41. "8 <548X8 20H5 AC=0@>4=8:5 ?@54AB02Y0XC :0> 0;10=A:5 :@2=8:5 8 70B> X5 ?> Z8<0 AB@0H=> HB> 8< 28 =0 =5:8 =0G8= C78<0B5 Z8E>25 AC=>@4=8F5 :>X5 C 40 @0R0XC ;10=F5 @0R0XC !@15.



Albanke za upoznavanje njukalo

Predsednik Upravnog odbora ove organizacije Vojin Vučićević kaže da je rešavanje humanitarnih i socijalnih problema u ovoj oblasti njihov glavni cilj. U širokoj lepezi tih zafataka našao se i opstanak sela, kao i borba protiv bele kuge. Foto: Milena Đorđević - Nismo imali drugu alternativu i opredelili smo se za devojke iz Skadarske oblasti. Najviše zbog toga što su mentalitet ljudi, i uslovi života sa one strane Prokletija, mnogo slični životu i običajima sa ove strane tog planinskog venca - dodaje Vučićević. Srbija je Londonskom konvencijom 1912. Očevi svih tih devojaka nemaju problem sa tim da im se ćerke vrate u pravoslavlje, da slave slavu i sporvode ostale srpske običaje - priča naš sagovornik. Vučićević dodaje i da je sve na kraju stvar toga kako se supružnici dogovore, ali i toga na koju će stranu roditelji usmeravati svoju decu, a tu se pitaju i otac i majka. Ono što je sigurno, to je da se ovaj put pokazao kao uspešan u borbi protiv , ali i potpunog izumiranja ovih krajeva. Još uvek je na snazi bio vizni režim i trebalo je mnogo vremena dok se pripreme svi papiri i dobiju vize. Zatim bi, momci koji su imali prilike za žendibu odlazili da se upoznaju sa devojkom. Prevara nije mogla da se dogodi. Nije bilo laži i obe strane su jasno znale sa kim se upuštaju u buduće razgovore ili pak život. Organizacija nije dozvoljavala da se sakrije ukoliko je neki od mladoženja razveden, ili ukoliko postoji bilo kakav problem. Srpske snaje iz Albanije, idealne su supruge, tvrde iz ove organizacije. Vredne su, tradicionalno vaspitane, poštuju starije i ne beže ni od kakvog posla, priča Vučićević. Iako ne znaju srpski jezik kad dođu u Rašku, vrlo brzo ga uče. Ima dvoje dece i srećna je. Nije joj smetalo što je iz grada prešla da živi na selo - kaže Vučićević. O skromnosti ovih devojaka ne treba mnogo polemisati. Za sve ove godine, koliko ova organizacija postoji, nikada se nije dogodilo da postoje posebni zahtevi li uslovi. Drugo one ne žele da ostare u domaćinstvu sa svojim bratom i snahom i da budu sluge. Treća stvar one imaju nešto usađeno u sebi što je sasvim ljudski, a to je da ne žele da ostanu neudate jer je to za njih ponizno i veruju da znači da nisu mogle da se udaju, ili da ne zaslužuju da se udaju — napominje Vučićević. Foto: AP Ipak, zbog sve većeg interesovanja nekih drugih posrednika da se bave provodadžisanjem između srpskih momaka i albanskih devojaka, ova organizacija se okrenula novom projektu — ženddbom naših mladića devojkama iz Istočnih zemalja sa početkom iz Kazahstana -. Problem je finansiranje jer treba platiti čarter let za devojke. Zainteresovale su se opštine Čajetina i Jagodina, kao i neke privatne firme koje su nam stalni donatori, ali ne i država — zaključuje Vučićević.



Srpska snajka iz Albanije
Sve je na budućim mladencima - koji, uglavnom, i nisu toliko mladi. To je albanska tradicija poznata kao cena mlade. Marijana već devet meseci živi u Srbiji sa svojim Dragišom, po zanimanju limarom, trenutno taksistom. Eh sad, takvi brakovi se možda sklapaju na urbaniji i moderniji način, ali suština je ista. Njih dvoje su se venčali posle višemesečne borbe za verodostojne papire, svečano je izjavio prevodilac Rajić. Ako nemate živu veru u Boga sa pravilnim ispovedanjem vere i ne živite učeći se vrlini i u trudu da se dobro živi i ako ne živite evharistijski niste istinski Hrišćanin. A to su lepe žene, zgodne, vredne. Dete pripada pre svega majci. 20X 48> B5:AB0: 3@><=0 X5 @07;8:0 87<5RC ;10=0F0 87 ;10=8X5 8 >=8E A0 >A>20 8 5B>E8X5, ?@8G0 540X. Tolika razlika u korist ljepšeg pola je produkt masovnog iseljavanja muškaraca za zemlje Zapadne Evrope, otkako je nedavno dozvoljeno putovanje albanskim pasošem bez viza.

[Karike za kompresor|Smokva chat|Zene za upoznavanje osijek]








Post je objavljen 30.12.2018. u 03:10 sati.