Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/consmabasi

Marketing

Kuce na prodaju beograd - Pravi datiranje

Montazne kuce : Montažne kuće : montazni objekti, lokali i garaze. Izrada kuća pravljenje kuća gradnja tvrda gradnja laka gradnja montaža .Montaza jeftine kuće jeftine kuce prodajem kucu prodajem plac oglasi kuce oglasi nekretnine stambeni krediti montazne kuce beograd nis novi sad srbija serbia vikendice izgradnja apartmani poslovni i turistički objekti nekretnine










Click here: Kuce na prodaju beograd






Plac je veličine 550m2. Želje klijenata su naše osnovne smernice, čime omogućavamo kupcu optimalno zadovoljstvo. U prilici smo da Vam ponudimo luksuznu, vanserijsku kuću rezidencijalnog tipa iz četiri nivoa smeštenu na placu od 13 ari. Objekat je gradjen po pravosnaznoj gradjevinskoj dozvoli i placene su sve potrebne dazbine Direkcija za gradjevinsko zemljiste i sva komunalna preduzeca.



kuce na prodaju beograd

Na prvom spratu je dnevni boravak, kuhinja, dve sobe, dva mokra cvora i terase sa obe strane kuce. Druga kuća je površine 75m2 i skroz je opremljena, ima: mašinu za pranje suđe i veš, šporet, bojler... Sastoji se od 3 spavace sobe, nove ugradjene rustikal klasik kuhinje, zasebne velike trpezarije, dnevne sobe, velike sobe kao hobi raum, velike terase u prizemlju preko 25 m2 pokrivena je kao lodja, ima i malu terasu na spratu, ima tri mokra čvora, dva moderna kupatila i gostinski wc, u svim sobama je ugradjen hrastov parket, a u sobi—hobi raum je ugradjen granit-mermer pod kao I prilazne stepenice su od granit-mermera.



kuce na prodaju beograd

Kuća na prodaju, BEOGRAD (Mali Mokri Lug), Zvezdara, Kuća - Objekat može da se prilagodi za razne namene: -umetnički studio, -poslovni objekat, -kuća sa tri stana po 140 m2, -mala klinika sa ambulantom, -dom za stare osobe. Ako želite da iznajmite ili prodate kuću svoju ili uzmete u najam kuću, onda sve što treba da uradite je da zavirite na sledeće strane i prikupite sve potrebne informacije.



kuce na prodaju beograd

Prodajem kvalitetnu kuću od 660 m2 pogodnu i za stanovanje, i za biznis — može biti i klinika ima 1000 m2 keramike , 3 brojila, kružna cirkulacija vode, veliki parking. Kuća se nalazi iza Malog Mokrog Luga, 6 km udaljena od Vukovog spomenika. Od pumpe kod M M Luga do kuće ima tri prilaza: -Smederevski put -Dve prečice. Kuća je deljiva na dva dela po horizontali ili 3 stana + poslovne prostorije. Kuća ima veliku septičku jamu i vezana je na odvodnu kanalizaciju. Postoji mogućnost kupovine susednog placa površine 14,70m X 9,70. Plac je veličine 550m2. Objekat može da se prilagodi za razne namene: -umetnički studio, -poslovni objekat, -kuća sa tri stana po 140 m2, -mala klinika sa ambulantom, -dom za stare osobe. Svi podovi, stepenice, zidovi kupatila i podrumi oko 1000m2 obloženi italijanskom keramikom. Zidovi su od pune cigle. Odlična termo izolacija - Demit fasada. Vlasnik, Info: viber + 389 75 781 000, +381 61 155 7477, e-mail: alek48 gmail.



Beograd kuća sa pogledom na Dunav 180m2
Iznajmljivanje ili prodaja kuće nije ni malo lak zadatak. Kuca je kompletno sredjena i bez ulaganja. U dnu placa je garaža površine 60m2 za četri automobila. Poseduje 4 mokra cvora. Urbanizovana u prvim decenijama 20. Uredna dokumentacija, uknjizena, vredi pogledati, za svaku preporuku.... Zavisno od željene kvadrature, stila gradnje, izbora jednospratnice ili kuće sa više spratova i drugih traženih karakteristika, brzom pretragom baze aktivnih oglasa kuća svako može da pronađe na lak i jednostavan način nekretninu iz snova. Postoji mogućnost kupovine susednog placa površine 14,70m X 9,70. U prilici smo da Vam ponudimo luksuznu, vanserijsku kuću rezidencijalnog tipa iz četiri nivoa smeštenu na placu od 13 ari. KućaMont nudi više od 350 tipskih modela obekata, a svaki od modela odlikuje maksimalna funkcionalnost prostora. Stan je uknjižen kao poseban deo kuće, sa zasebnim ulazom i uređenim dvorištem.

[Jebanje sa zivotinjama: Besplatni klipovi zoo seks|Prvi seks nakon porodjaja|Sex sa babama]








Post je objavljen 30.12.2018. u 02:19 sati.