Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuizugewi

Marketing

Pink oglasi posao inostranstvo - Susretit će se u sredini

VODIČ ZA SEZONSKE POSLOVE Evo kako u inostranstvu da zaradite i do 2.000 evra










Click here: Pink oglasi posao inostranstvo






Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Tražimo i radnike za rad u najelitnijim hotelima u Dubaiju, i to od najnižih pozicija, vratar, čuvar plaže, pa do pomoćnika kuvara. Njihovim poljoprivrednicima nedostaju berači, jer smeštaj, hrana i plata od deset do 12 evra po satu više nije dovoljna domaćoj radnoj snazi.



pink oglasi posao inostranstvo

PLACANJE POUZECEM KONTAKT TEL. Opis Beracki poslovi u zemljama EU. CD na kojem se nalazi hiljade aktuelnih ponuda poslova u zemljama.. Pre svega on vam omogucava direktan kontakt sa poslodavcem.



pink oglasi posao inostranstvo

VODIČ ZA SEZONSKE POSLOVE Evo kako u inostranstvu da zaradite i do 2.000 evra - Naravno obuhvacena su i sva druga zanimanja. To su sve provereni sajtovi,preko kojih direktno kontaktirate poslodavce.



pink oglasi posao inostranstvo

Opis Beracki poslovi u zemljama EU. Poslovi na farmama,u ugostiteljstvu,zanatski poslovi i svi ostali poslovi. CD na kojem se nalazi hiljade aktuelnih ponuda poslova u zemljama.. Prevashodni cilj ovog CD-a,je da vam zaista pruzi sve neophodne informacije vezane za vasu zelju da nadjete neki adekvatan posao u inostranstvu. Na njemu su zastupljene zemlje EU. Akcenat je stavljen na Austriju, Nemacku i Dansku,s tim da su svakako zastupljene i druge zemlje. Posebno su naglaseni beracki poslovi,poslovi na farmama,plantazama voca i povrca,te rad u ugostiteljstvu. Zbog toga sto uz te poslove u velikoj vecini slucajeva imate obezbedjen smestaj i hranu. Naravno obuhvacena su i sva druga zanimanja. Sadrzaj CD-a je koncipiran na sledeci nacin. Pre svega on vam omogucava direktan kontakt sa poslodavcem. To podrazumeva njihove :tacne adrese,telefonske brojeve,adrese sajtova,te email adrese. Prvo su predstavljene plantaze koje godinama angazuju sezonske radnike i to od 30-tak,pa do 500 radnika. Sve ovo su aktuelne ovogodisnje ponude. Kao sto cete moci videti,plate su na svim farmama dosta ujednacene,a to je oko 1500-2500EU Dalje na CD-u se nalazi i 18 linkova Nemacka I Austrija za trazenje posla za sve vrste zanimanja. To su sve provereni sajtovi,preko kojih direktno kontaktirate poslodavce. Preko ovih sajtova imate pristup hiljadama aktuelnih ponuda poslova. Italija 10 linkova ,Danska 3 ,Norveska 3 ,Holandija 5 ,Belgija 3 ,Francuska 9 ,Svajcarska 1. I ovde je cilj da se omoguci kontakt sa manjim firmama ili pojedincima,posto su mnogo fleksibilniji i manje zahtevni od velikih firmi. Svi oglasi se stalno azuriraju,tako da imate pristup najnovijim ponudama poslova. CENA CD-A 600 DIN. PLACANJE POUZECEM KONTAKT TEL.



POSAO U AUSTRIJI!Plata do 2.000 evra, plus smeštaj.
Akcenat je stavljen na Austriju, Nemacku i Dansku,s tim da su svakako zastupljene i druge zemlje. Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Poslovi na farmama,u ugostiteljstvu,zanatski poslovi i svi ostali poslovi. Oglasi neprimjerenog sadržaja ili više puta uzastopno postavljeni isti oglasi će, bez predhodne najave, biti uklonjeni sa portala. Zbog toga sto uz te poslove u velikoj vecini slucajeva imate obezbedjen smestaj i hranu. Pre svega on vam omogucava direktan kontakt sa poslodavcem.

[Lekcije Za Gitaru|Sexy hrvatska|Yuswing chat]








Post je objavljen 30.12.2018. u 01:12 sati.