Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/quifreevrepost

Marketing

Video poruke za uskrs - Brzog datiranja

USKRŠNJE SMS ODVALE: Prilika k'o iz raja da bilo kome polupaš jaja!










Click here: Video poruke za uskrs






Ipak, napustio je fakultet, nije se oženio, živeo je i dalje s majkom. I divota drugih dvjesto, na Uskrs se jede često. On trazit ce nekog da veselje mu preda ali nesto mu ipak u kucu tad neda… Pa obiteljski duh je,to odmah se vidi,od ljubavizraci i to zeki se svidi!



video poruke za uskrs

Nedeljno jutro kad zablista, radosno docekajte VASKRSLOG HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov vecan, neka Vam je Uskrs srecan!



video poruke za uskrs

Video čestitka za Uskrs - Neka u hramu bića tvoga vaskrsli se Gospod javi.



video poruke za uskrs

Uskrs ide, srce kuca, ko će s kime da se tuca? To ti je prilika, kao iz raja, da bilo kome polupaš jaja! Doskakutao jedan zeko, pa mi nešto lepo reko. Danas sreću i veselje delim, pa ti srećan Uskrs želim! Trči zeka preko brda i dola jer zna da tebe poljubiti mora… Ostavio zeka šargarepu i kupus da tebi pozeli srećan Uskrs! Neka vam kuća u veselju blista i srećno vam vaskresenje Hrista! Kao praznik životnog začetka, ostale sreće i napretka! Hristos vaskrse, zemlju potrese, tugu odnese, radost donese… Srećan Uskrs svima! Neka u hramu bića tvoga vaskrsli se Gospod javi. Da te štiti, ispunjava radošću i ljubavlju. Dobar dan vama svima što vas u ovoj kući ima, da ste živi i zdravi i da se uvek Vaskrs slavi! Hristos vaskrse iz mrtvih, smrću smrt pobedi i mrtvima u grobovima život darova. Slava tebi Bože, radujte se! Sa Hristom u srcu radujte se suncu, njegovu dobrotu nađite u životu. Tebi se, Bože, danas molim za sve one koje volim, ispuni im svaku želju i neka žive u veselju! Neka ovaj divan dan posebno bude radostan! U proleće rano, kad se priroda budi, zbog dana jednog srećni su ljudi. Nedeljno jutro kad zablista, radosno dočekajte vaskrslog Hrista, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi. To je molitva i blagoslov od Boga da svako još više voli bližnjega svoga!



Sretan Uskrs onima koje volim d
Kada ih izvadite, presecite gumice i odvijte ih iz čipke. SREĆAN VAM VASKRS DRAGI MOJI!!!! Neka ovaj divan dan posebno bude radostan! A još k tome dragi Bože i love kolko može. Kad dodje na vrata,on ce ih tiho otvorit,ugledat sarena jaja i Sretan Uskrs prozborit! Na stolu je čak i cvijeće, a okolo mnogo sreće.

[Smokvica dopisivanje|Velike sudbinske i karmičke ljubavi |Matorke klipovi]








Post je objavljen 30.12.2018. u 00:44 sati.