Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stigatsuczeu

Marketing

Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu - Pravi datiranje

PODIJELI NA










Click here: Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu






Tada ga nisam poznavala, pa me to još više uzbuđuje, pogotovo zato jer obožavam muškarce u uniformama, — Jasna L. A nekada želim da bude brzo, sirovo, divlje, agresivno, želim da me uzme bez pitanja' - Martina B. Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera, pljuskaju ga po stražnjici i da imaju pristup svakom djeliću njegova tijela. Ne želim da moj dečko stalno čeka da ja preuzmem kontrolu.



Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu

!040 X5 :YCG=8 B@5=CB0: 40 ;10=8X0 8 >A>2> ?>:06C !@18X8 40 X5 B> 45> ;10=8X5 C :>X8 =5 B@510 48@0B8. Učini da te poželim i prije nego uđemo u spavaću sobu'— Zrinka S. Ljubi me dok ulaziš u mene… — Blaženka C. Seksi uloge Volim kada se moj partner obuče u svoju staru radnu uniformu.



Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu

PODIJELI NA - Oralni seks poseban je stepen intimnosti.



Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu

Žene su često muškarcima more tajanstvenosti naročito kad je riječ o tome što one stvarno žele u seksu. E pa, muškarci više ne moraju razbijati glavu jer u velikom istraživanju tisuću ispitanica dalo je deset najiskrenijih odgovora o tome što zaista žele u seksu. Krećemo od broja deset pa sve do broja jedan, odnosno onog što žene najviše žele. I želim vidjeti da me želi. U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno tijelo, lagano je dodiruje i miluje. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome. Ne uvijek, ali ponekad. Želim mu raditi svašta, stvari koje mu pašu, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gdje im je muškarac pokoran. Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera, pljuskaju ga po stražnjici i da imaju pristup svakom djeliću njegova tijela. Druge pak žele imati istu količinu moći kao muškarci i biti gore dok vode ljubav nije im dovoljno. Žene žele osjetiti različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne — žele da se sve prožima i osjećati se kao da su njihova tijela blaga koja treba istražiti. Ne svršim teško, ali to da on žudi za mojim orgazmom je fantastično! Svaka žena želi se osjećati posebnom, poželjnom, a nekad voli i da je se razmazi i da se osjeća kao jedina žena na svijetu. Žena kojoj partner to priušti, vratit će svom ljubljenom istom mjerom. To me nevjerojatno opušta i pruža mi jak orgazam. Znati da me želi okusiti nevjerojatno me uzbuđuje. Oralni seks poseban je stupanj intimnosti. Kada drugoj osobi dozvolimo da tako izbliza doživi naše tijelo to stvara povjerenje. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom. Dođi i uzmi me! Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nježnijeg spola da se jači spol brine za njih. Želi mu se podati, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti. Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umjetnosti i zahtijeva trud. Ljubi mi unutarnju stranu bedara! Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Poljubac može u ženi probuditi osjećaj kao da je cijeli svijet njen.



The Dirty Secrets of George Bush
Zavidim joj na ležernosti i životnoj sreći. Tada sa mnom može raditi što želi. Kada drugoj osobi dozvolimo da tako izbliza doživi naše tijelo to stvara povjerenje. Oralni seks poseban je stupanj intimnosti. Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet. Želi mu se podati, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti. Tada sa mnom može raditi što želi, - Mirjana F. Kozmetika Iako je kozmetika žensko područje, sve više i više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Ljubi mi unutarnju stranu bedara! Želim njegov jezik u sebi, želim da kruži u meni. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome.

[Chat croisé siamois|Sex linija|Hr gay chat]








Post je objavljen 29.12.2018. u 19:46 sati.