Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/adstocvifas

Marketing

Nova Google Translate aplikacija je nevjerovatna. Pogledajte i zašto - Pronađi pratnju










Click here: Nova Google Translate aplikacija je nevjerovatna. Pogledajte i zašto






Kada je Google kupio Word Lens u maju, prošle godine, svima je bilo jasno da je pitanje vremena kada će nevjerovatna tehnologija za vizuelni prevod biti dostupna na najpopularnijoj aplikaciji za prevođenje. Danas, za prevođenje nekog natpisa ili reklame potrebno je samo da snimite sadržaj putem kamere na svome smartfonu.





Trenuto ovaj način prevođenja prepoznaje francuski, engleski, italijanski, portugalski, španski i ruski jezik. Nova verzija Google Translate aplikacija sada može da prevodi fotografisane tekstove i da prevodi razgovore.





- Google Translate aplikacija je najpopularnija aplikacija za online prevođenje, koja polako ide ka savršenstvu, što dokazuju i novine koje donosi poslednji update. Prevođenje razgovora putem nove verzije Google Translate aplikacije Naravno, važno je napomenuti da sada prevodilac prevodi automatski bez da moramo označiti na kome jeziku je sadržaj ili na kome jeziku pričamo.





!B@0B<>@ >B25B8; 59 B>=>< CG8B5;O, B5@?5;82>3> 8 C<5NI53> 45@60BL A51O 2 @C:0E: - 0, !LN70=, «" !"!"» 2A5340 =0945B H8D@, :0:8< 1K 4;8==K< >= =8.  - = 2K45@60; 4;8==CN ?0C7C.  - A;8 B>;L:>… !LN70= E>B5;0 GB>-B> A:070BL, => ?>=O;0, GB> A59G0A-B> !B@0B<>@ 8 27>@25B 1><1C. A;8 B>;L:> -.



Translate Urdu To English Using Your voice - Learn English From Mobile
Prevod sa ruskog na engleski jezik putem nove verzije Google Translate aplikacije Osim prevoda sadržaja putem kamere vašeg smartfona, nova verzija Google Translate aplikacije omogućava i prevođenje, te koristeći vokalno prepoznavanje, prevodi riječi dvije osobe koje razgovaraju na različitim jezicima. Prevođenje razgovora putem nove verzije Google Translate aplikacije Naravno, važno je napomenuti da sada prevodilac prevodi automatski bez da moramo označiti na kome jeziku je sadržaj ili na kome jeziku pričamo. Nova verzija Google Translate aplikacija sada može da prevodi fotografisane tekstove i da prevodi razgovore. Google Translate aplikacija je najpopularnija aplikacija za online prevođenje, koja polako ide ka savršenstvu, što dokazuju i novine koje donosi poslednji update. Kada je Google kupio Word Lens u maju, prošle godine, svima je bilo jasno da je pitanje vremena kada će nevjerovatna tehnologija za vizuelni prevod biti dostupna na najpopularnijoj aplikaciji za prevođenje. Međutim, za ovaj način prevođenja potrebna je internet konekcija.

[Prijava na badoo|Sex virovitica|Žene za druženje rijeka]








Post je objavljen 29.12.2018. u 17:51 sati.