Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crypintotal

Marketing

Sličice - Susret s djevojkom

Dobrodošli !!!










Click here: Sličice






Da bi sakupljanje sličica preživelo potrebno je regrutovati i nove generacije. Potrošači ne znaju dovoljno o tim simbolima, a morali bi da obrate pažnju na njih, naročito zato što neki upućuju na način upotrebe i rizik od korišćenja proizvoda - kaže Nikolić. S obzirom na to da album ima 80 strana i sadrži 670 sličica, od kojih je 50 specijalnih zvanične lopte, maskote, trofej...



sličice

Moj život, i moji interesi, podivljala mašta, koju moje slabe ljudske moći teško stavljaju pod kontrolu, sve što jesam, i sve što danas govorim, obilježeno je mračnim djelovanjem talijanske korporacije Panini. Nastala je kao pokušaj da se sakupljanje sličica pojednostavi, kako bi uz druženje lakše i brže popunili albume sa sličicama Korišćenje stranice je potpuno besplatno. Ljut sam i na Baždarevića, da nije dobio crveni karton i da je igrao prošli bi u polufinale.



sličice

Zamjena sličica i karata - Međutim ovaj album kod nas je ostao upamćen po grešci u transkripciji.



sličice

Nastala je kao pokušaj da se sakupljanje sličica pojednostavi, kako bi uz druženje lakše i brže popunili albume sa sličicama Korišćenje stranice je potpuno besplatno. Samo je potrebno da kreirate svoj nalog, popunite podatke o sličicama koje nudite i onima koje tražite. Sistem vam automatski nudi moguće razmene i omogućuje da stupite u kontakt sa korisnikom koji ima sličice koje vam nedostaju i sa njim dogovorite detalje oko razmene. Pozovite svoje komšije, prijatelje, rođake. Što nas je više, lakše i brže ćemo se menjati. U novije vreme su se osetila značajna usporenja na sajtu uzrokovana velikim prilivom novih članova i značajno povećanom posetom. Iz tog razloga smo noćas menjažu preselili na novi i brži hosting, tako da bi se trebalo osetiti poboljšanje. Ovih dana ćemo poraditi malo i na optimizaciji, kako bi celokupan ugođaj bio bolji : 05. Danas smo uklonili iz baze sve poruke koje su pisane u periodu pre 01. Ukoliko Vam je ipak potrebna neka od prepiski iz tog perioda, možete nam se obratiti da Vam dostavimo na mail, obzirom da su poruke sačuvane na disku.



BESPLATNE SLIČICE U SPORTSKOM ŽURNALU!
Slika dečaka kome se vratio osmeh posle prvog velikog poraza u životu. I ranije su klinci i čudaci, kolekcionari i hobisti, sakupljali kojekakve sličice i lijepili ih u namjenske albume — ali uz upotrebu ljepila za papir. Ljut sam i na Baždarevića, da nije dobio crveni karton i da je igrao prošli bi u polufinale. Do koje mere ide ludilo tehnologije govori i činjenica da je Panini izbacio digitalni album Rusija 2018. Ne, to nikako nije normalno. Sretni su uvijek samo drugi. I zauvijek je ostalo tako: nenormalno.

[Svako ljetovanje je druženje i upoznavanje novih ljudi|Posao u crnoj gori gradjevina|Trg play]








Post je objavljen 29.12.2018. u 11:00 sati.