Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/starmacarna

Marketing

Herceg novi vijesti - Lijepe djevojke

JE PROTUTNJILA KAO NA Iz Herceg Novog za Boka posle oluje izgleda kao RATNO POLJE (FOTO)










Click here: Herceg novi vijesti






SIGNALIZACIJA PLANIRANO je postavljanje dodatne signalizacije na kružnom toku u Meljinama. To bi svima koji idu u pravcu auto-puta ka Splitu pomoglo da se informišu da mogu da koriste i granični prelaz Sitnica, na kojem je opterećenje nešto manje. Svaki stan ima balkon. Snimak je predao policiji, a biće ustupljen i tužilaštvu, kako bi bila otklonjena svaka sumnja da je neko namerno oštetio ovo spomen-obeležje.



herceg novi vijesti

Oni su prvenstveno smešteni u prihvatilište, odakle će ih sprovesti u hotele dok se ne izvrše potrebne sanacije - dodaje Vukićević i napominje da su sanacije na oštećenim objektima odmah počele kako bi se šteta sanirala u najskorijem roku. Udaljenost od gradskog centra iznosi 8km, od Tivta 20km, Kotora 40km. Naselje Đenovići nalaze se na teritoriji Opštine Herceg Novi, smještene u idiličnom pejzažu Bokokotorskog zaliva u zagrljaju planine Orjen.



herceg novi vijesti

Unsupported Browser - Naselje Đenovići nalaze se na teritoriji Opštine Herceg Novi, smještene u idiličnom pejzažu Bokokotorskog zaliva u zagrljaju planine Orjen. Etaža podruma namjenjena je za garažiranje I kao takva smještena je ispod kote terena najvećim dijelon svog volumena.



herceg novi vijesti

Naselje Đenovići nalaze se na teritoriji Opštine Herceg Novi, smještene u idiličnom pejzažu Bokokotorskog zaliva u zagrljaju planine Orjen. Udaljenost od gradskog centra iznosi 8km, od Tivta 20km, Kotora 40km. Najbliži aerodromi udaljeni su na svega 20km Tivatski I 25km Ćilipi. U blizini se nalaze I luke Herceg Novi I Zelenika kao I marina za mega jahte Porto Montenegro u Tivtu. Lokacija se nalazi na udaljenosti cca 70m od morske obale, u trećem nizu objekata uz more. U neposrednoj blizini nalaze se uređene plaže, restorani I kafei… Objekat je spratnosti Po+P+3 podrum+prizemlje+3 sprata , stambenog karaktera. Etaža podruma namjenjena je za garažiranje I kao takva smještena je ispod kote terena najvećim dijelon svog volumena. Ostale nadzemne etaže su stambenog karaktera organizovane tako da je na svakoj smješteno po 4 stambene jedinice. Stambene jedinice organizovane su kao jednosobni I dvosobni stanovi. Svaki stan ima balkon. Stanovi su opremljeni sa klima jedinicom,antenskim prikljuckom za prijem satelitskih I zemaljskih TV kanala, kablovskim razvodom I tv priključnicama. Svaka stambena jedinica ima obezbjeđeno parking mjesto na parceli. Primjeri izrade različitih a. Na slikama se vide i primjeri izrade potpornih zidova koji imaju ulogu obezbjeđenja predmetne lokacije na kojoj se radi hala. Potporni zidovi su urađeni od različitih a. Uradili smo takođe i kompletan arhitektonski projekat.



HERCEG NOVI
Etaža podruma namjenjena je za garažiranje I kao takva smještena je ispod kote terena najvećim dijelon svog volumena. Na snimku se jasno vidi da 15 minuta pre i posle toga niko nije prolazio ispod Tore. Načelnica Službe komunalne policije Marija Andrić rekla je da su zaposleni iz ove službe odmah izašli na teren i u Starom gradu konstatovali da se neposredno ispod Sat kule nalazi polomljena spomen-ploča. Osim bareljefa u prolazu ispod Tore je i skulptura majke Božije nazvana Crna Bogorodica, jer je rađena od nagorelog drveta masline. Uradili smo takođe i kompletan arhitektonski projekat.

[Ljubavni horoskop rak|Ljubav na prvi pogled citati|Google crna gora]








Post je objavljen 29.12.2018. u 10:52 sati.