Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prosreaskiota

Marketing

Svet 39 godina Šabac - Stranica za upoznavanje

Info










Click here: Svet 39 godina Šabac






Mi smo želeli da naši meštani tokom leta imaju mesto za relaksaciju i odmor. Za slobodne građane, slobodne medije i nezavisne institucije — podvlači Zelenović. Seksala sam se do skoro sa ocevim prijateljem ali je on otputovao i moja pica trazi novog jebaca.



Svet 39 godina Šabac

Iste sisteme vrednosti imaju istim se prtiscima i ucenama bave. Duž cele Istiklal ulice mnogo je zanimljivih mesta za provod i uživanje. Ne manji značaj ima i ulaganje u kulturu, čak sedam odsto iz gradskog budžeta. Nisam nevina ali nisam ni iskusna.



Svet 39 godina Šabac

Info - Dosta smo naučili u procesu pregovora, šta kao grad treba da uradimo i na koji način treba komunicirati sa privrednicima.



Svet 39 godina Šabac

U krugu od 50-ak kilometara, osim Save i Šljunkare, radi nekoliko bazena, gde Šapčani mogu potražiti osveženje tokom letnjih vrućina. Najniže cene su u Osečini, gde je ulaznica za decu mizerna i iznosi 80 dinara, a za odrasle 120 dinara. Najskuplje je u Termalnoj rivijeri, gde ulaz košta 500 dinara. Devedesetih godina, srpske varoši počele su da dobijaju svoje centre za rekreaciju. Tako je i opština Osečina, u čijoj varoši živi oko tri hiljade stanovnika, dobila Sportski centar 1992. Tada je otvorena sportska hala, da bi nekoliko godina kasnije počela i gradnja bazena. Radovi su završeni za tri godine, pa su bazeni počeli sa radom 2000. Veliki, srednji za obuku neplivača i mali otvoreni bazeni danas su mesto gde uče da plivaju mnoga deca iz okolnih sela. Direktor Dragan Perišić, za vreme čijeg mandata je građen ovaj centar, nedavno je ponovo imenovan na ovu funkciju. Zadovoljan je onim što je urađeno, jer kako ističe, od tada gotovo da se i ne grade takvi centri. Šabac je imao zatvoreni bazen. Mi smo želeli da naši meštani tokom leta imaju mesto za relaksaciju i odmor. Tako je i investirano u ovaj centar. Od tada se nije mnogo promenilo, kada je u pitanju gradnja objekata kojima gazduju lokalne samouprave. U Šapcu je prošle godine otvoren gradski bazen, izgrađen sredstvima koja su prikupljena od prodaje obveznica, vrednih 400 miliona dinara. Privatni vlasnici imali su više inicijativa, pa je u poslednjih par godina izgrađeno nekoliko bazena — Krsmanovača, bazen u Cerovcu, Lipolistu i Bogatiću. To su mesta gde, osim Save i Šljunkare, Šapčani pronalaze spas od visokih temperatura. Što se tiče cena, one se kreću od 100 do 300 dinara. U Lipolistu ulaznica za odrasle košta 250 dinara, za decu do 12 godina 150, u Turističkom centru Krsmanovača cena je 300 dinara za odrasle i decu iznad pet godina, dok je za mlađe besplatan ulaz. Kupanje na gradskom bazenu je 200 dinara. Sve popularniji je bazen u Vladimircima, gde je cena 200 dinara za odrasle. Najskuplje je u Euforiji kod Šapca i u Bogatiću, na bazenima Termalna rivijera sa termalnom vodom gde su ulaznice 500 dinara.



Macevaoci sveta u Šapcu
I pored povoljne temepature vode od 26,5 stepeni, ocena svih je da je trka bila naporna. Sloboda o kojo pises placenicki novinaru je daleko od realnog stanja koje vidim ja kao gradjanin ovog grada. Podrinske novine su tu kao privatne. Tehničko osoblje na tv Šabac nije primilo platu sest meseci. Pre svega da objasnim da ja nisam pristalica SNS i Vučića, cak veliki protivnik.

[Badoo forum 2015|Oglasnik.hr veze i brak|Muvanje smudja zimi]








Post je objavljen 29.12.2018. u 10:37 sati.