Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glamicseagast

Marketing

7 dnevno politički tjednik - Pravi datiranje

7DNEVNO: Papa smijenio Bozanića zbog potpore Karamarku, Matan Žarić punio džepove Čovićeve grupe!










Click here: 7 dnevno politički tjednik






Ako nam vlastite vođe Plenković u Zagrebu kažu da su domoljubi , zašto se čuditi da nam svijet kaže da smo mali i beznačajni. Iako je imao potpuno odriješene ruke i pisao potpuno slobodno, a portal i novine nisu mu mijenjali niti jedan zarez u tekstovima, prof. Naročitih promena u toka dana nije bilo.



7 dnevno politički tjednik

Znamo da je Cipar prvotno bio Grčki. A da ne govorimo o drugima — ovdašnjim domaćim i međunarodnim dužnosnicima?



7 dnevno politički tjednik

7DNEVNO: Papa smijenio Bozanića zbog potpore Karamarku, Matan Žarić punio džepove Čovićeve grupe! - Stalni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. U tjedniku ćete moći pročitati i sjajne kolumne Zvonimira Hodaka, Tihomira Dujmovića, Jure Zovka i Davora Gjenera.



7 dnevno politički tjednik

Zdravko Marić, zamjenik bivšeg ministra financija Ivana Šukera, danas ministar financija vanbračno je dijete Ivice Todorića! Kod Ivice Todorića, vlasnika Agrokora radio je, prije nego je postao ministar financija, na poziciji izvršnog direktora za strategiju i tržište kapitala. Je li otkriće tjednika 7 Dnevno glavni razlog zašto se mogao obrazovati u inozemstvu i to na prestižnom američkom sveučilištu Harvard, na kojem je 2007. SKLONITE 7 DNEVNO S KIOSKA! Prodavačice na kioscima crvenile su se pred svojim kupcima koji su, kao i svakog petka, došli kupiti najčitaniji tjednik 7 Dnevno. Naime, javljaju se njihovi čitatelji, da je zadnji broj tjednika 7 Dnevno po nalogu iz vrha, na kioscima Tiska sklonjen s vidljivog mjesta. Drugi kupac pita prodavačicu je li izašao 7Dnevno i zašto ga ne vidi. Prodavačica mu potvrdno odgovara da je izašao, vadi ga sa police unutar kioska i daje kupcu zamolivši ga da ne priča gdje ga je kupio jer je dobila nalog da ga pod hitno makne s vidljivog mjesta. Provjerom na desetke kioska diljem zemlje ustvrđeno je kako je situacija svugdje ista. Dnevno je kao i mnogo puta do sada dirnuo u 'osinje gnijezdo' i napisao ono što svi skrivaju. A što je to točno dirnulo nekog u ovom broju tjednika 7 Dnevno? Također, 7Dnevno doznajte kako vanbračni sin Ivice Todorića, a danas ministar financija Zdravko Marić pomaže ocu da se spasi od financijske propasti. Dva najvažnija ministra je i previše za objaviti imajući u vidu da nam režimski mediji serviraju samo ono što im pošalju ili odobre da mogu pisati njihovi politički mentori. Do kada će građani Hrvatske biti taoci isprepletene komunističke HDZSDP hobotnice lukavo posložene u dvije boje: plavu-lažnu domoljubnu i crvenu- lažnu antifašističku? Netko je rekao da se cijela Europa može sakriti iza hrvatskih političkih lopova! Mislite li i vi čitatelji tako?



Dragnet: Brick-Bat Slayer / Tom Laval / Second-Hand Killer
Topola, Dolina, Kotor Varoš, Liskovica, Jajce, Ključ, Vrbanjci, Sokoline. Iako je imao potpuno odriješene ruke i pisao potpuno slobodno, a portal i novine nisu mu mijenjali niti jedan zarez u tekstovima, prof. Prema mojim saznanjima srpske vlasti nemaju namjeru u proračun - ni u krajnjem slučaju - uvrstiti KŠC. Dobiva se dojam da se njih namjerno još jedanput ubija i da oni nikome — osim brizi Crkve — više ne pripadaju. Promoviranje istine o hrvatskoj povijesti moguće je samo kroz one medije kojima je cilj objektivno informiranje javnosti. Štoviše, unatoč činjenici da je dana 3. Stalni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Za samo pet kuna od danas možete čitati ono što svi drugi skrivaju. Mislite li i vi čitatelji tako?

[SEZONSKI POSLOVI U INOSTRANSTVU|Najlepši citati i odlomci|Gay istra]








Post je objavljen 29.12.2018. u 10:20 sati.