Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inererly

Marketing

Dvije duse gibonni lyrics - Lijepe djevojke

Dvije Duse Lyrics










Click here: Dvije duse gibonni lyrics






Previše sam grešan, da bih bistrom vodom ruke umio, da sakrio bih lice, pred tvojim okom što me bodrilo, i mislit ču na tebe i onda kad mi svane sudnji dan, a mislit ču na ljubav koje nikad nisam bio dostojan, nisam bio dostojan. I koliko sam blesav, toliko sam spreman kupiti nauči se od mene, to što nesmiješ postati, jer previše sam grešan, i onda kad mi svane sudnji dan a mislit ču na ljubav,koje nikad nisam bio dostojan, nisam bio dostojan. Ni ove dvije duše što nam je Bog povjerio, povjerio, Mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio, I izdao sam te i izdala si me i bolje nismo ni zaslužili, Ni ove dvije duše sto nam je Bog povjerio.



dvije duse gibonni lyrics

Dvije duse Previse sam gresan da bih bistrom vodom ruke umio da sakrio bih lice pred tvojim okom sto me bodrilo i mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji dan a mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Ref. Ni ove dvije duše što nam je Bog povjerio, povjerio, Mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio, I izdao sam te i izdala si me, bolje nismo ni zaslužili, Ni ove dvije duše što nam je Bog povjerio… Povjerio, Povjerio… Ove dvije duše što nam je Bog povjerio, Mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio, Izdao sam te i izdala si me, bolje nismo ni zaslužili, Ni ove dvije duše što nam je Bog povjerio. Nisam bio dostojan ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio, povjerio mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio I izdao sam te i izdala si me i bolje nismo ni zasluzili ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio I koliko sam blesav, toliko sam spreman gubiti nauci se od mene to sto nikad ne smijes postati jer previse sam gresan i onda kad mi svane sudnji dan ja mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Ref.



dvije duse gibonni lyrics

Gibonni - Dvije duše - Nisam bio dostojan ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio, povjerio mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio I izdao sam te i izdala si me i bolje nismo ni zasluzili ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio I koliko sam blesav, toliko sam spreman gubiti nauci se od mene to sto nikad ne smijes postati jer previse sam gresan i onda kad mi svane sudnji dan ja mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Ref.



dvije duse gibonni lyrics

C<0B0:0 2K45@60; ?0C7C. -  5A;8 <8AB5@ 5::5@ =0945B :;NG. - >9 G5;>25: >B=8<5B. -  GB>.



Gibonni - Dvije duše Live na Anteni Zagreb
Nisam bio dostojan ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio, povjerio mjesto da se ljube ja sam i to iznevjerio I izdao sam te i izdala si me i bolje nismo ni zasluzili ni ove dvije duse sto nam je Bog povjerio I koliko sam blesav, toliko sam spreman gubiti nauci se od mene to sto nikad ne smijes postati jer previse sam gresan i onda kad mi svane sudnji dan ja mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Ref. Previse sam gresan da bih bistrom vodom ruke umioDa sakrio bih lice pred tvojim okom sto me bodriloI mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji danMislit cu na ljuba vkoje nikad nisam bio dostojanNisam bio dostojanNi ove dvije duse sto nam je bog povjerioUmjesto da se ljube ja sam i to iznevjerioIzdao sam te izdala si meBolje nismo ni zasluziliNi ove dvije duse sto nam je bog povjerioKoliko sam blesav toliko sam spreman gubitiNauci se od mene to sto nikad ne smijes postatiI mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji danMislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojanNisam bio dostojan. Previse sam gresan da bih bistrom vodom ruke umio da sakrio bih lice pred tvojim okom sto me bodrilo i mislit cu na tebe onda kad mi svane sudnji dan a mislit cu na ljubav koje nikad nisam bio dostojan Ref. I koliko sam blesav, toliko sam spreman kupiti nauči se od mene, to što nesmiješ postati, jer previše sam grešan, i onda kad mi svane sudnji dan a mislit ču na ljubav,koje nikad nisam bio dostojan, nisam bio dostojan. Previše sam grešan, da bih bistrom vodom ruke umio, da sakrio bih lice, pred tvojim okom što me bodrilo, i mislit ču na tebe i onda kad mi svane sudnji dan, a mislit ču na ljubav koje nikad nisam bio dostojan, nisam bio dostojan.

[Nevina sam a kasni mi menstruacija|Besplatni ornici|Larin chat brbljaonica za djecu 123]








Post je objavljen 29.12.2018. u 09:21 sati.