Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/totbyperho

Marketing

Što su ledolomci - Datiranje za seks

Ukroćen Dunav: Sutra stižu ledolomci u Beograd










Click here: Što su ledolomci






Sugestije ili primedbe možete da šaljete na. Prema riječima Zorana Đurokovića, direktora Vodno-gospodarskog odjela Hrvatskih voda iz Osijeka, led je na tome dijelu već bio prekrio Dunav preko 90 posto. Baltičko brodogradilište pripremalo je Sibir za porinuće svega dve i po godine, gradnja ledolomca počela je u maju 2015.



Što su ledolomci

Smradovi su i ovi sto su slikali, danas ih gledam sa keja i sve mislim da stanem i da im zveknem te njihhove digitalne po letom ledu al znam koje bi me zlo cekalo, napapad na novinara, politicki akt, ludilo u NS, dokle vise... MOLIMO VAS, obratite pažnju na pravopis i gramatiku, prednost imaju komentari koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka.



Što su ledolomci

ČELIČNI DŽIN NA NUKLEARNI POGON Ruska mornarica je upravo dobila NAJMOĆNIJEG ledolomca na svetu (VIDEO) - Za demokraciju su ključni slobodni mediji, a Index je u ključnim trenucima i ključnim stvarima bio najslobodniji veliki medij neki mogu reći ako žele i 'najdivljiji' , i bio je u pravu - neću komentirati tko je sada 'najslobodniji' da ne uvrijedim one vrijedne redakcije koje to u toj ocjeni možda ne bi bile. Prema Đurokovićevim riječima, osim četiri mađarska ledolomca na Dunavu, i rijeku Dravu od ušća u Dunav do Osijeka neprestano čiste dva hrvatska ledolomca.



Što su ledolomci

Sada su već havarisana. Treći, takođe u vlasništvu firme, nasukan je u Zemunu, a njihov četvrti ledolomac — negde je na Savi. Mašinac Živko Modić, koji je na njima proveo pola radnog veka, žali što je dozvoljeno da budu zapušteni i uništeni. Čuli smo u vestima da je u Budimpešti minus 26 i da su 85 odsto imali led. Led ga je zaustavio da ne napravi štetu splavovima pored kojih je prolazio. Da li postoje plan i namera da se osposobe, nismo saznali, jer je zgrada nekadašnjeg giganta zaključana, a na telefon se niko ne javlja. Poređenja radi, Mađarska ima 22 ledolomca — 13 na Tisi, osam na Dunavu i jedan na Balatonu. Svi su u državnom vlasništvu i njihova privatizacija se ne dozvoljava. Treca svetska sila u brodogradnji... I ne konstantno, vec samo jedno kratko vreme, krajem osamdesetih godina. Inace je bila konstantno u prvih deset sila komercijalne brodogradnje tokom celih osamdesetih godina, sto uopste nije bio rezultat za potcenjivanje. Najveci deo tog obima proizvodnje dolazio je iz tri velika hrvatska brodogradilista Uljanik, Treci Maj i Brodosplit , ali je i proizvodnja srpskih brodogradilista bila impozantna - u svakom slucaju za ponos.



Sučeljavanje
Treći, takođe u vlasništvu firme, nasukan je u Zemunu, a njihov četvrti ledolomac — negde je na Savi. Tako da je Index u mom životu postao jedini izvor objektivnog informiranja o onom što se dogadja u RH. NEĆE BITI OBJAVLJENI komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste, koji se odnose na uređivačku politiku i koji su napisani velikim slovima. Posle porinuća gradnja će biti nastavljena. 8 =5<0<> 345 =0 203>=C 40 872@H8<> 35=5@0;=8 @5<>=B, 0 8<0;8 A<> B@8 D01@8:5 70 B5@5B=5 8 X54=C 70 ?CB=8G:5 203>=5 :>X5 AC ?@>872>48;5 8 @5<>=B>20;5 8AB5, A040? OGRANIČENO je pisanje komentara na 1. Kod običnih poplava višak vode se preliva i plavi, ali veći deo ipak otiče nizvodno. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Univerzalni ledolomci LK-60/ projekta 22220 biće najveći i najmoćniji na svetu.

[Dopisivanje sa curom...|Prvi spolni odnos bez kondoma|Upoznavanje muskarac trazi muskarca vrata]








Post je objavljen 29.12.2018. u 08:23 sati.