Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rufbotttopo

Marketing

Šaljive SMS poruke za prijatelje - Pronađite djevojku

Šaljive poruke










Click here: Šaljive SMS poruke za prijatelje






Srecan rodjendan — Zapamti. Zato smo ispisali mnogo poruka za ljude prema kojima gajimo posebne emocije, imamo lijepe čestitke za sestru, brata, mamu, tatu, najbolju prijateljicu, dragog prijatelja, djevojku, dečka.. Ljubav je kao kad se upiškiš... Ne zelim, sa tobom da budem prijatelj, …sa tobom zelim ljubav, pa da ona preraste u prijateljstvo, a da ljubav opet ostane!!!



Šaljive SMS poruke za prijatelje

Srecan rodjendan — Dragi moj prijatelju, zelim ti punu kucu tebi dragih ljudi, da se puno popije i pojede danas i da se zdusno proslavi ovaj specijalni dan. Nije isto poslati nekome poznaniku čestitku ili nekome ko nam toliko znači kao što je na primjer naša sestra, ne možemo iste želje željeti sestri kao što želimo našem momku, ne možemo napisati istu rođendansku cestitku majci kao i najboljoj drugarici. To je druženje za čitav vijek i najveći Božji dar svakoj osobi.



Šaljive SMS poruke za prijatelje

Šaljive poruke - Zato se često mučimo i po nekoliko sati da smislimo nešto za šta smo sigurni da će prijatelju, kolegi ili članu porodice izmamiti osmeh na lice. Potpuno je poludeo za vama!



Šaljive SMS poruke za prijatelje

Nisam lep ko Bred Pi t, nemam guzu ko Mel Gibson, nisam brz ko Žan Klod Van Dam, nisam bogat ko Bil Gejts, ni jak ko Rambo, AL ZATO LIŽEM KO LESI. Kada bih ti polizna vrat, i kada bih stavio jezik nežno u tvoju slasnu rupu, odmah bi znao da si moja najdraža i najbolja…. Dobro veče ja sam vanzemaljac i živim u vašem telefonu to što upravo stiskate su moja jaja sudeci po vašem osmehu to vam se svidja pa vas molim da nastavite. Eh da nam je kurac ministar kulture, pornići bi bili vrh literature! Volim kad udješ u mene malu, vlažnu… Kad udješ prvo se naježiš, a posle ti je toplo i vlažno. Voliš štrcati u meni i po meni. Tvoja — tuš kabina. Dragi, uzmi me i nežno dodiruj svojim prstima… Obožavam da mi šapuceć na donju rupicu… I da me ponekad napuniš do kraja… Voli te zauvek tvoj mobilni aparat. Idemo učiti matematiku, tebe i mene saberemo, odeću oduzmemo, noge delimo pa se množimo. Sećaš se kad si mi polako umočio prst a onda ga polizao i tu radnju ponovio više puta. I onda shvatio, to je nešto najbolje na svetu do sad. Umro mi je deda, i ostavio 3 jutra marihuane. Posto si mi najbolja prijateljica, daću ti da mi popusiš jedno jutro. Prodajem kravu coupe, 99. Vaš mobilni stvara velike smetnje u mreži. Stoga Vas molimo da ga stavite na zemlju i pogodite što većim kamenom. Prija ti moj dodir i nežnost kada se obavijam oko tvog tela. Postoji li lepsi osećaj kada si ti go, a ja na tebi. Voli te tvoje verno… ćebe! Svaka cigareta skraćuje život 11 minuta, svaki orgazam produžu je život za 15 minuta, znači pušači, jebite se za život! Kad gledam nebo vidim tebe, kad gledam sunce vidim tebe, kad gledam mesec vidim tebe, JEBO TE PA DAJ SE MAKNI! Najpre ću skinuti tvoju svilenu košuljicu, zatim te prisloniti na svoje tople usne. Potom te lagano probati jezikom a tek tada staviti te u usta dragi moj bronhi. ZNAM DA ĆE TE OVO ŠTO ĆU TI SAD REĆI RAZOČARATI, ZNAJ NI MENI NIJE BILO LAKO, OD NEKOG MORAŠ SAZNATI ISTINU — Deda Mraz ne postoji! Ovo su sretne sise. Posalji ih 10-torici ljudi i imaćeš uspeha u sexu godinu dana, a ako to ne uradiš, kita ti se neće dići 5 godina! Vasa slika koju ste poslali za playboy nazalost je odbijena, pokušaljte sledeće nedelje u reviji moj pas ili masni playboy. Pre upotrebe suv i spusten, za vreme upotrebe mokar i dignut, a posle upotrebe mokar i spusten! Obaveštavamo vas da je vaša molba za kloniranjem uvažena. Postupak je jednostavan — to ćemo izvesti tako što ćemo vas jebati tako dugo dok ne klonete. Sex is like Nokia connecting people , like Nike just do it , like Pepsi ask for more and like Samsung everyone is invited. Send this message to 3 of your friends and you will have unbelievably raw sex tonight. If you break this chain you will never multiple orgasm again. We will now upgrade your brain, please wait ….



Sretan rođendan d‚
Uvek mi nasmejana bila da se ugojiš trideset kila od zdravlja da pucaš ponekad da štucaš da imaš dovoljno para za glupost najviše dara Srećan ti rodjendan! Nego, dosta o meni, kako si mi ti? Zelim ti da od danas sve oko tebe dise i mirise i cveta. Nek ti Gospod podari ove godine mudrost, zdrav si ko konj, sreća te prati, a kod zena ti ni Bog ne moze pomoći. E to definitivno znači da si mator! Godine idu, a što nam život znači, zajedno bismo bili i bolji i jači.

[Cafe montenegro tijuana|Oglasi u inostranstvu za posao|Sta znace isti brojevi na satu slika]








Post je objavljen 29.12.2018. u 06:49 sati.