Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/derpfermena

Marketing

Kako napaliti momka preko poruke - Susret s djevojkom

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!










Click here: Kako napaliti momka preko poruke






Pošaljite male, diskretne signale koji će staviti do znanja da vam se sviđa. Previše je dirty da bih ti napisao u poruci. Igrajte se sa svojom kosom, grickajte donju usnu, sagnite se da dohvatite nešto i pokažite dublji uvid u vaš dekolte, vežite kosu i podignite ruke kako bi ispod majice provirio vaš ravan stomak.



kako napaliti momka preko poruke

Ne plašite se da budete ženstvene. Želite da znate kako privući muškarca i staviti mu do znanja da ste željne da razmenite dodire? Za početak počećemo sa ovom temom: Kako smuvati devojku koju poznaješ iz komšiluka, u školi itd? Slobodno zadržite kontakt najmanje 2 sekunde.



kako napaliti momka preko poruke

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke! - Što više saznajete o njoj, više ćete moći da se prilagodite sebe i svoju priču njenim željama tako da joj se dopadne i da je zainteresujete za sebe.



kako napaliti momka preko poruke

Ruka u džepu Stavljanje ruke u jedan od njegovih stražnjih džepova pokaza će mu da se osećate bliskim. Taj umirujući znak ljubavi odličan je potez, pogotovo ako je on nervozan ili zabrinut oko nečega. Ako ga upoznajete sa svojim prijateljima po prvi put, dajte mu do znanja da je sve u redu tako što ćete staviti svoju ruku u njegov džep. Samo nemojte svaki put kad izađete da upotrebljavate taj dodir, jer će misliti da imate preveliku želju ili poriv za tim. Stiskanje Stisnite mu jednu stranu guze na nekoliko sekundi, a u tom trenutku on će razmišljati samo o skidanju vaše odeće. Ovaj dodir na frajere deluje napaljujuće jer tako vi možete da osetite njegovo telo. Testirajte ovu metodu kad se vratite kući iz izlaska, kako bi on vrlo brzo saznao šta ga to očekuje. Pljesnite ga Brzo ga pljesnite po guzi kad ste napolju s prijeteljima ili idete u bioskop. Frajeri obožavaju takav lagani dodir kad obavljaju neke druge stvari. To će značiti da mislite o njemu, ali opet nema toliki seksualni naboj da bi osećao kako mora da vam posveti svu svoju pažnju. Budite sigurni da će kasnije kad budete sami, on želeti da ponovite svoj udarac. Jaki spank Ovaj šamar upućen njegovoj guzi pokazuje mu da vi želite kontrolu, a to je jako uzbudljivo. On će taj potez protumačiti kao znak da vi želite sledeći korak, koji on također željno iščekuje. Kad izlazite udarite ga po guzi čim izađete kroz vrata i recite mu da vi birate sve što će se događati večeras. U krevetu ga također jače pljesnite i premestite ga u pozu za kojom žudite.



? KAKO NAPALITI CURU ?
Sačekaj sekundu da se obučem... Taj umirujući znak ljubavi odličan je potez, pogotovo ako je on nervozan ili zabrinut oko nečega. Koje stvari ga pale? Neka vam raširi jako noge da može da vidi vašu vaginu pre nego što vam pruži oralni seks. Zacrvenim se kad se sjetim što si mi sinoć radio. S vremena na vreme, pišite mu slatke stvari. Šta treba da radite? Ukoliko ste već stupili u kontakt sa muškarcem koji vam se sviđa, pogled je i dalje vaše ubojito oružje koje će vam pomoći da ga osvojite.

[Posao zagreb dubrava|Srotske price|Sex u hotelskim sobama]








Post je objavljen 29.12.2018. u 03:56 sati.