Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ecimlazys

Marketing

Relax masaza - Pronađi pratnju

Relax masaža










Click here: Relax masaza






Tu smo za Vas,svakog dana od 10 do 22h..... Pozitivni efekti nakon ove vrste masaze su smanjen celulit, poboljsana cirkulacija krvi, obnovljen misicni tonus i mekana koza. Sportsku masazu najcesce koriste profesionalni sportisti izlozeni teskim fizickim naporima, u cilju smanjenja misicne napetosti i dobijanja duboke telesne i psihicke opustenosti. Relaks masaža se odvija u tihom prostoru, sa prijatnim okruženjem.



relax masaza

Uvek treba voditi racuna o zdravlju i u svakom mogucem trenutku prepustiti se uzivanju. Beograd je živopisna metropola, gostoljubivih ljudi, vrhunske nacionalne kuhinje i mnogobrojnih znamenitosti.



relax masaza

Relax masaža - Tehnika masaže stopala kombinuje tehnike Thai masaža i refleksologije, pokrete istezanja, zagrevanja i dubokog gnječenja. Indikacijeza primenu masaže su: artoze i artritis, ankilozirajući spondilitis, pareze i paralize, povrede ligamenata i mišića, cerebralni i lumbalni sindrom, neuralgije i neuritisi, postraumatske kontrakture zglobova i lokalni otoci.



relax masaza

» Relax masaža R E L A X M A S A Ž A Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo ili parcijalno, pojedine delove tela noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice. U našem salonu možete dobiti više vrsta vrhunskih masaža u prijatnom ambijentu uz profesionalne masere... Očekuju Vas popusti za novogodišnje praznike........ Uživajte u našim masažama.... Tu smo za Vas,svakog dana od 10 do 22h..... Pružite sebi opuštanje pred novogodišnje praznike... SVAKA TREĆA MASAŽA BESPLATNA....... Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti celo telo, ili parcijalno, pojedine delove tela noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice. Kod Aroma masaže se koriste eterična ulja. Maser treba znati koja eterična ulja se koriste za smanjivanje stresa, koja za poboljšanje cirkulacije, a koja za eventualne kožne probleme. Najčešće korišteno ulje u aromaterapijskoj masaži je ono lavande, koriste se i citrusi, a obično se radi mešavina više eteričnih ulja. Ova masaža posebno se preporuča za smanjivanje stresa ili bilo kakve probleme psihološko- emotivne prirode.



Relax masaza
Odmah izbacite to iz svoje glave, jer terapeuta apsolutno ne zanima Vas izgled vec je fokusiran na vase misice i tehniku masaze. Ulja određenog mirisa, takođe mogu imati uticaja na nervni sistem i opuštanje. Tretman traje 90 minuta i sadrži piling tela koji odstranjuje mrtve ćelije sa površine kože, podstiče se cirkulacija, otvaraju pore, koža diše. To je zapravo prirodan proces jačanja, povećanja fleksibilnosti i poboljšanja kardiovaskularne izdržljivosti. Prilikom masaze treba da budete maksimalno opusteni i ne sme nista da Vas boli vezivna tkiva su izuzetak u ovom slucaju. Zgrceni misici, bolovi u odredjenom delu tela, malaksalost ,premor ili celulit se nisu pojavili preko noci pa se tako ne mogu ni resiti. U prijatnom ambijentu, uz laganu muziku i pucketanje sveća prepustite se čarima relaks masaže. Kako pronaci dobrog masera? Preporučuje se u serijama radi boljeg efekta. Pored toga sto ce ocaravajuci miris ovog sastojka probuditi sva Vasa cula Vase telo ce biti potpuno opusteno a Vas um smiren. Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica. Cena jednog tretmana od 40 minuta je 1500,00 din.

[Erotske price parovi|Razvedene matorke|Resultados de la búsqueda]








Post je objavljen 29.12.2018. u 00:45 sati.