Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ecimlazys

Marketing

Slobodan radanovic - Stranica za upoznavanje

Slobodan Radanović briljirao u (VIDEO)










Click here: Slobodan radanovic






Čoveku od NAJVEĆEG POVERENJA ispričao STRAŠNU tajnu svog izlaska - SVE JE ZABELEŽENO Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Nezgode U februaru 2015. Ljubav prema muzici gajio je od malih nogu, a nasledio je i od svojih roditelja, koji su takodje voleli muziku, bili talentovani, ali se nikada nisu bavili muzickim pozivom.



slobodan radanovic

Slobodan Radanovic je rodjen u Srbiji, u gradu Zrenjaninu 20. Iako je tvrdio da je srećno oženjen, postao je blizak sa modnom blogerkom Lunom Đogani.



slobodan radanovic

SLOBA RADANOVIĆ U ZATVORU Zadrugara hapsili zbog kokaina, Kija ga javno odala - Dugo se mučio sa viškom kilograma koje je izgubio uz pomoć redovnih treninga. Privatni život Slobodanovi roditelji su Draginja i Dušan.



slobodan radanovic

Privatni život Slobodanovi roditelji su Draginja i Dušan. Ima brata Radenka i stariju sestru Miljanu za koju je jako vezan. Od ranog detinjstva je pokazivao talenat za muziku. Pošto je kao mali bolovao od bronhitisa i često je ležao u bolnici, doktori su dolazili u njegovu sobu da ga slušaju kako peva. Upisao je Arhitektonski fakultet u Novom Sadu, ali vrlo brzo je shvatio da želi da se bavi muzikom. Bliske osobe su podržale njegovu odluku i verovali su da će postići veliki uspeh. Pevač je veoma druželjubiv i ima veliki broj prijatelja. Jedan od njegovih hobija su putovanja i sa devojkom je obišao mnoge zemlje. Slobodan je visok 195 cm, a težak je oko 100 kg. Od malih nogu se bavio sportom, a trenirao je boks i kik boks. Dugo se mučio sa viškom kilograma koje je izgubio uz pomoć redovnih treninga. Veliki je gurman, a naročito voli da jede pomfrit i hamburgere. Pošto je Kristina jedno vreme radila u Dubaiju, Slobodan je na njenu adresu poslao korpu sa 101-om ružom i emotivnom porukom. Naredne godine su se preselili u Beograd i počeli su zajedno da žive. Slavlju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Nezgode U februaru 2015. Imao je povredu glavu i morao je određeno vreme da provede u krevetu. Njegova devojka je bacila vizit kartu koju je dobio, a on joj je u šali rekao da zbog nje nije postao novi Roko Sifredi. Karijera U septembru 2014. Najviše je pevao pesme Zdravka Čolića, Šabana Šaulića i Džeja Ramadanovskog. Stigao je do samog kraja takmičenja, ali pobedu je odneo Ivan Kurtić dok je Slobodanu pripalo treće mesto. Rijaliti programi U septembru 2017. Rekao je da mu je cilj da promoviše svoju muziku. Iako je tvrdio da je srećno oženjen, postao je blizak sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Razgovarale su sa Slobodanom i Anabela je od njega tražila da bude iskren prema njenoj ćerki i da se udalji od nje ako voli svoju ženu dok ga je Kristina branila tvrdeći da mu se Luna nabacuje. Za razliku od pevača koji se nije izjašnjavao, Luna je priznala da ga voli i da će se boriti za njega. Neki takmičari su tvrdili da su blogerka i pevač imali seksualne odnose, ali Luna je to negirala. Zorica Marković je pevaču rekla da ga je žena ostavila i da je njegove stvari izbacila iz stana, a on se poverio manekenu Anđelu da je zbog nje ušao u ovaj rijaliti. U novinama su se pojavile vesti da se Slobodan i Kristina razvode, kao i da je ona u drugom stanju.



Slobodan Radanovic - Nije taj covek za tebe - (live) - ZG 2014/15 - 17.01.2015. EM 18.
Pošto je Kristina jedno vreme radila u Dubaiju, Slobodan je na njenu adresu poslao korpu sa 101-om ružom i emotivnom porukom. Nezgode U februaru 2015. Zorica Marković je pevaču rekla da ga je žena ostavila i da je njegove stvari izbacila iz stana, a on se poverio manekenu Anđelu da je zbog nje ušao u ovaj rijaliti. Iako je tvrdio da je srećno oženjen, postao je blizak sa modnom blogerkom Lunom Đogani. Slavlju su prisustvovali samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Veliki je gurman, a naročito voli da jede pomfrit i hamburgere. U horoskopu je blizanac. Pevač je veoma druželjubiv i ima veliki broj prijatelja. Razgovarale su sa Slobodanom i Anabela je od njega tražila da bude iskren prema njenoj ćerki i da se udalji od nje ako voli svoju ženu dok ga je Kristina branila tvrdeći da mu se Luna nabacuje. Od malih nogu se bavio sportom, a trenirao je boks i kik boks. Neki takmičari su tvrdili da su blogerka i pevač imali seksualne odnose, ali Luna je to negirala. Karijera U septembru 2014.

[Savrsen spoj sajt za upoznavanje|Licni Oglasi Srbija|Kako naći posao u Austriji]








Post je objavljen 29.12.2018. u 00:44 sati.