Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neybrickapec

Marketing

Zadarski oglasnik posao - Pronađite djevojku

Posao Zadar










Click here: Zadarski oglasnik posao






Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti kratak životopis, diplomu-preslik, domovnicu-preslik i uvjerenje o nekažnjavanju. Prijašnje iskustvo poželjno HITNO unajmljujem manji stan za ured na Polutoku na duži period Prodajem Alu prozorsku stijenu koja se sastoji od tri klizna prozora koja se kližu i na lijevu i na desnu stranu.



zadarski oglasnik posao

Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj regionalnoj samoupravi. Rok za podnošenje prijave: 4.



zadarski oglasnik posao

Mjesto/grad: Zadar - Uz zamolbu potrebno je priložiti: 1. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi Narodne novine br.



zadarski oglasnik posao

Ženska osoba sa iskustvom traži posao u ugostiteljstvu konobara pomoćni kuhar ciscenje apartmana Tražim osobu za dijeljenje letaka na području grada Zadra. Prodajem dvoetažni stan u Zadru u blizini OŠ Stanovi Tražimo mušku osobu do 20 godina s obaveznom B kategorijom za rad u jednoj od vodećih telekomunikacijskih tvrtki. Lokacija u Zadru TRAŽI SE POMOĆNI RADNIK U KUHINJI ZA RAD U RESTORANU FOŠA U ZADRU. Prijašnje iskustvo poželjno HITNO unajmljujem manji stan za ured na Polutoku na duži period Prodajem Alu prozorsku stijenu koja se sastoji od tri klizna prozora koja se kližu i na lijevu i na desnu stranu. Ukupna dimenzija je 351 x 249 cm, od čega je prozorski dio … dimenzija 351 x 139 cm, a donja ispuna sa izolacijom dimenzija 351 x 110 cm. Prozorski dio se može ugraditi neovisno o donjoj ispuni. Stakla su refleksna stop-sole tako da se izvana ne vidi u unutrašnjost prostorije. Donji profil ispune je malo oštećen prilikom demontaže. Moguća dostava Vršim usluge košnje trave oko kuća i ostalo ,zvati na broj ili poslat poruku ako se ne javim odmah znaci da sam zauzeta pošaljite poruku i ja ću vas nazvati Bračni par traži jednosoban stan u Zadru, za najam na dulji period. Plaćamo na vrijeme i stan održavamo urednim Traži se djelatnik za poslove u proizvodnji i montaži alu i pvc stolarije. Uvjeti su položen vozački B kategorije te … volja i želja za rad Prodajem kamp kučicu dužine 3m cijena po dogovoru Masaža u Zadru Kvalitetan pristup Mogućnost biranja muškog ili ženskog terapeuta Limfodrenaža , akupresura , intuitivna , otklanjanje bolova ili jednostavno opuštanje.



KOLEKCIONARSTVO - I POSAO I LJUBAV
Uz prijavu kandidati moraju priložiti: 1. Zakašnjele prijave kao i prijave bez dokaza o traženim uvjetima neće se razmatrati. Za kandidate prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se intervju na kojem treba pokazati opće znanje iz područja Državnog pedagoškog standarda za predškolski odgoj i Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi. Rok za podnošenje prijave: 5. Uz prijavu na oglas kandidati su dužni priložiti:- životopis-preslik diplome-preslik radne knjižice kao dokaz o radnom iskustvu -preslik domovnice -preslik osobne iskaznice-preslik uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu-uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak i da nije osuđivan za kaznena djela u izvorniku, ne starije od 6mjeseci-vlastoručno potpisana izjava da za prijem ne postoje zapreke iz čl. Nepotpune i nepravovremene zamolbe neće se uzimati u razmatranje. S obzirom da u upravnim tijelima Grada Obrovca nije osigurana zastupljenost pripadnika srpske nacionalne manjine sukladno Ustavnom zakonu o pravima nacionalnih manjina, kandidat pripadnik srpske nacionalne manjine ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima i pod uvjetom da se kandidat u prijavi na oglas pozove na to pravo. Sanitarnu knjižicu i tečaj higijenskog minimuma za službu ugostiteljstva. Zakona o predškolskom odgoju i naobrazbi N.

[Karmičke ljubavi |Amaterske slike|Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju]








Post je objavljen 28.12.2018. u 23:35 sati.