Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reicrinimsub

Marketing

Telepatija u ljubavi : Možete li pornaći svoju srodnu dušu? - Susret s djevojkom










Click here: Telepatija u ljubavi : Možete li pornaći svoju srodnu dušu?






Ako ste ikad znali šta će neko reći prije nego to kaže, iskusili ste telepatiju. Kada počnete razmišljati i postavite svoju namjeru, vrijeme je da vjerujete da je telepatska veza već stvorena.





Meditacija je cijeli svoj predmet i zahtijeva neku studiju, iako su prednosti koje donosi na naš duhovni put beskrajne. Telepatija je čin komuniciranja s nekim na način koji nadilazi riječi. Ako ste ikad znali šta će neko reći prije nego to kaže, iskusili ste telepatiju.





- PITAJTE Konačno, možemo se obratiti našim duhovnim vodičima za pomoć slanjem telepatske poruke našoj srodnoj duši. Obratite pažnju na svoje snove.





Telepatija je čin komuniciranja s nekim na način koji nadilazi riječi. Ako ste ikad znali šta će neko reći prije nego to kaže, iskusili ste telepatiju. Često ćete naći telepatiju u ljubavnim odnosima. Ljubavnici počinju osjećati ono što drugi misli. Neki ljubavnici su posebno u skladu jedno s drugim da mogu čak i razgovarati bez riječi. Takođe možete komunicirati sa svojom srodnom dušom prije nego što se upoznate u ovom životu. Jedini razlog zbog kojeg ne osjećate uvijek tu povezanost, jer vaš ego dolazi na put i niste u potpunosti usklađeni sa svojim višim ja. Ako želite telepatski komunicirati sa svojom srodnom dušom — iako je još niste sreli — postoje koraci koje možete poduzeti da to učinite. Meditacija olakšava komunikaciju telepatski s bilo kim. Dok naučite kako utišati svoj um, sposobniji ste poslati misli — i primiti misli drugih. Još jedna stvar koju možete učiniti kako biste razvili telepatsku vezu s partnerom je da to namjeravate. To je usmjerena energija koja izlazi u Svemir kako bi postigla određeni cilj. Kada počnete razmišljati i postavite svoju namjeru, vrijeme je da vjerujete da je telepatska veza već stvorena. U glavi, počnite razmišljati o stvarima koje biste željeli reći svojoj srodnoj duši. Recite svojoj srodnoj duši kroz svoje misli da želite da uđe u vaš život. Obratite pažnju na svoje snove. Često informacije koje dobivamo telepatski dolaze u našim snovima kada su naše mentalne obrane dolje. Vodite dnevnik snova kako biste mogli zapisati ono čega se sjećate svojih snova kada se probudite. Znat ćete kada naiđete na srodnu dušu. Osjećat ćete to u sebi.



16 TOTALNO ČUDNIH znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu
Još jedna stvar koju možete učiniti kako biste razvili telepatsku vezu s partnerom je da to namjeravate. Naši duhovni vodiči će nas zaštiti od našeg entuzijazma. Zatim, ako se osjećamo duhovno spremni, mogli bismo sudjelovati u treninzima i meditaciji osmišljenom kako bi nam omogućili lucidne snove. Srodne duše su, naravno, jedinstvene, ali uvijek smo trebali — i uvijek ćemo trebati — nekoliko srodnih duša kako bi nam pružili karmičke lekcije potrebne za dovršetak našeg duhovnog putovanja prema uskrsnuću. Ako želite telepatski komunicirati sa svojom srodnom dušom — iako je još niste sreli — postoje koraci koje možete poduzeti da to učinite. Recite svojoj srodnoj duši kroz svoje misli da želite da uđe u vaš život. Kada počnete razmišljati i postavite svoju namjeru, vrijeme je da vjerujete da je telepatska veza već stvorena. To je vrijeme značajne promjene, obnovljeni entuzijazam za život i pruža nam novi skup ciljeva zajedno s pogonom za kretanje prema njima. Tačnije, postoji mogućnost telepatske povezanosti sa našom srodnmom dušom koja prethodi čak i vlastitom rođenju. Dakle, ako želimo komunicirati sa srodnom dušom, trebamo početi u snovima. Dok naučite kako utišati svoj um, sposobniji ste poslati misli — i primiti misli drugih. Ovo je možda najprikladnija metoda jer nakon duhovnog vođenja prečesto smo previše željni napredovanja što je brže moguće.

[Phone sex sms oglasi|Igre seksanja|Seksi kamera]








Post je objavljen 28.12.2018. u 10:01 sati.