Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kowssugratha

Marketing

Vocne torte pinterest - Pronađite djevojku










Click here: Vocne torte pinterest






Voće možete koristiti po želji. Pjenasto izradite žumanjke sa 50 gr šećera. Pravila sam na mnogo načina, a neke možete da pogledate OVDE.



vocne torte pinterest

Stiže nam ljeto i potrebno nam je nešto lijepo i osvježavajuće pa sam pripremila voćne mileram kocke. Kada je pečen odvojite stranice nožem, a dno odljepite od masnog papira i tako ćete dobiti uredan biskvit. Smesu uliti u kalup za voćne torte koji prethodno premažete s malo margarina i pobrašnite.



vocne torte pinterest

- Politi ga sa 4 — 5 žlica mlijeka pomiješanog s par kapi ruma, pa nanijeti kremu od vanilije.



vocne torte pinterest

Kada sam već spomenula IG, želim da se zahvalim svima vama koji ste ostavili komentare sa lepim željama na Instagramu i Facebooku, stvarno ste divni. Pravila sam na mnogo načina, a neke možete da pogledate OVDE. Znam da je veliki broj vas takođe isprobao recept za čiz sa višnjama, na moje veliko zadovoljstvo. Moj suprug, kada putujemo, voli da naruči i isproba upravo ovaj desert. Možda su samo 2-3 zadovoljila njegov ukus i uvek voli da upoređuje sa čizkejkom koji ja pravim, i sam kaže da mu je to reper da li valja ili ne, naravno, po njegovom ukusu. Sjedinite 3 kašike mlevenih oraha i 2 kašike brašna, pa dodajte prethodnoj smesi. Na dno pleha vel. Sipajte pripremljenu smesu i izravnajte. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 °C oko 12-13 minuta. Napravila sam joj moju verziju Milka torte sa dva fila. Pink ganach: Zagrejte pavlaku, ali da ne provri. Dodajte gel boju i promešajte a onda prelijte izlomljenu belu čokoladu. Ostavite 3 minuta, pa mešajte dok se čokolada ne otopi i sjedini sa pavlakom. Ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi pa prebacite u frižider na 1 h. Kada se ganach ohladio, izvadite iz frižidera i mikserom umutite. Posebno sjedinite 50 g seckanih oraha, 20 g mlevenih oraha i kašiku brašna. Ostatak mleka skuvati sa šećerom i vanilom. Pogodna je kako za šlag tako i za fondan dekoraciju.



Moskva šnite torta - recept
U žumanjke ulijte uzavrelo mlijeko i vratite na srednju vatru, stalno miješajte dok se ne zgusne. Ponovite pečenje sa preostalom smjesom. Moj suprug, kada putujemo, voli da naruči i isproba upravo ovaj desert. Jagode operite, ocjedite na ubrusu dodatno obrišite , svaku prerežite po dužini, odrežite širi dio kako bi stajale i slažite uz stranice obruča tako da odrezani dio bude okrenut prema van. Postepeno je umešajte u pripremljen krem. Pogodna je kako za šlag tako i za fondan dekoraciju. Nadam se da će si ovdje pronaći svatko po nešto za sebe, jer izbor je od kremastih torti pa do starih recepata naših baka, kao što su sa jabukama, itd. Koja je torta sa jagodama koju ste zadnju pravili? Dodajte šećer i ostavite da malo kuha. Veoma jednostavno se napravi i to bez miksera. Posebno sjedinite 50 g seckanih oraha, 20 g mlevenih oraha i kašiku brašna. Dodajte u žumanjke brašno i gustin, te sve sjedinite.

[Osobni odbitak|Ona trazi njega kragujevac|Iskrica m online]








Post je objavljen 28.12.2018. u 09:22 sati.