Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spoondesksilba

Marketing

Udovice za vezu - Susret s djevojkom

Bračne ponude










Click here: Udovice za vezu






Za više detalja pogledaj moj. Godine: 1967 Grad: Pozarevac Ja sam jedna totalno nevaljala, bezobrazna, nevaspitana macka.



udovice za vezu

Godine: 1968 Grad: Beograd Nisam imala prilike da izlazim u poslednje vreme pa zelim ovim putem da pokusam da nadem srodnu dusu. Visoka sam 161 cm, a teška 64 kg. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks.



udovice za vezu

Upoznavanje radi braka - Godine: 1961 Grad: Kragujevac U braku sam vec 9 godina, ali zadnje dve godine nam ne ide nikako. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox.



udovice za vezu

Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Sve najbolje u potrazi Hrvojka. Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Možeš tako ostati i na forumu. Naravno da ima fake profila, ali ima i okay ljudi.



Mafijasice - ceo film
Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete njeno korisničko ime, već samo poruku. Godine: 1960 Grad: Backa Topola S'obzirom da zivimo u brzom i ludom svetu interesuje me postoji li normalan, opusten, neozenjen muskarac pristojnog izgleda zainter... Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Godine: 1967 Grad: Cuprija Perfekcionista i racionalna zena koja drzi do svojih principa. Trenutno sam srecno razveden...

[Savjeti curama i dečkima kako naučiti flertovati|Dobre cure|Pornici grupni sex]








Post je objavljen 28.12.2018. u 09:19 sati.