Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/balsygetli

Marketing

Druzenje samaca u zagrebu - Karlovac

U DRUŠTVU MEĐIMURSKIH SAMACA










Dating Site: Druzenje samaca u zagrebu






Došla sam ovamo i nisam požalila. Istina je da svaki čovjek traži srodnu dušu, ali ako je i ne nađe, među nama više neće biti usamljen. U Udruzi sam tri godine i - preporođena sam.



druzenje samaca u zagrebu

Na nedavnoj godišnjoj skupštini članovi Udruge odradili su formalni dio te jedva dočekali onaj ležerniji uz glazbu i ples. Uz prijatelje je uvijek ljepše, a samoća nije samo teška - ona je bolest - dodaje Đuro koji, kao i Vera, ima odraslu djecu koja podržavaju njihovo prijateljstvo.



druzenje samaca u zagrebu

U DRUŠTVU MEĐIMURSKIH SAMACA - Došla sam ovamo i nisam požalila. S muškarcima je u tom smislu drugačije, a ima i onih koji se u našem društvu ne bi dobro osjećali jer preferiraju pijaču.



druzenje samaca u zagrebu



Novo Selo kod Bos .Samca sa feste 17.04.2017.na drugi dan Uskrsa...
No, baka je sada lošijeg zdravlja, a unuk se oženio. Udruzi se prije dvije godine pridružila i majka 4 djece Darinka Hajdarović iz Belice: - Nakon suprugove smrti, bila sam depresivna, pa mi je i moja liječnica preporučila druženje i izlazak među ljude. To primjećujemo i s našim novim muškim članovima koji obično u početku sjede u kutu i šute. Dugogodišnji član Udruge i tajnik je Mirko Petek iz Gornjeg Hrašćana koji željno čeka nedeljna druženja. Strahoninčanin Rudolf Posavec dopredsjednik je Udruge u kojoj je 4 godine: - Nitko tko to nije osjetio na svojoj koži, ne zna koliko je samoća teška.

[Dating site speed date|Pornic sa matorkama|Speed dating burlington vt]








Post je objavljen 27.12.2018. u 21:34 sati.