Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tuidergtewar

Marketing

Osječki oglasnik nekretnine - Pravi datiranje

Hvar properties










Click here: Osječki oglasnik nekretnine






Podaci o javnom naručitelju Naziv: VODOVOD-OSIJEK d. Obnavljanje oglasa je dozvoljeno jednom tjedno.



osječki oglasnik nekretnine

Brisanje sadržaja ili isključivanje članova se u pravilu provodi bez prethodne najave. Proučili smo trenutačne cijene stanova i kuća u najvećim hrvatskim gradovima i usporedili ih sa zlatnom 2008. Mjesečni mikropomaci Velik pad cijena tijekom listopada zahvatio je i Pulu u kojoj su cijene bile 3,1 posto niže nego mjesec ranije.



osječki oglasnik nekretnine

Hvar properties - Svaki član grupe može dnevno objaviti najviše dva različita oglasa. Naziv, adresu i OIB ponuditelja, a za pravnu osobu i osobe ovlaštene za zastupanje.



osječki oglasnik nekretnine

Proučili smo trenutačne cijene stanova i kuća u najvećim hrvatskim gradovima i usporedili ih sa zlatnom 2008. Svanulo je definitivno kupcima koji imaju pripremljen novac, cjenkaju se i traže najpovoljnije prilike na tržištu, a smrknulo je onima kojima hitno treba novac i pod svaku cijenu moraju prodati stanove. Osijek opet rekorder Naime, upravo to proizlazi iz podataka portala Crozilla. U odnosu na listopad 2008. Usporedimo li, dakle, listopad 2008. U odnosu na listopad 2009. No, ako mislite da je situacija identična po svim ostalim hrvatskim gradovima, griješite jer podaci govore ponekad i suprotno, a kako bi bili posve informirani donosimo potpuni pregled prosječnih traženih cijena stanova. Znatan pad cijena — Prema našim podacima, na godišnjoj su razini tražene cijene stanova u prosjeku pale 2,7 posto. U odnosu na lanjski listopad cijene su najviše pale u Rijeci gdje razlika iznosi čak 11,3 posto, zatim u Dubrovniku gdje je prosječni kvadrat 6,8 posto jeftiniji, te u Zagrebu gdje su tražene cijene u prosjeku gotovo tri posto manje. No, postoje gradovi u kojima su cijene više, a to su Split gdje je cijena porasla 2,5 posto i Zadar koji bilježi porast cijena od 1,8 posto — kažu stručnjaci s portala Crozilla. Ako gledamo puno manji vremenski period te proučavamo cijene na mjesečnoj razini, najviše promjena bilježi Dubrovnik gdje su cijene pale 3,7 posto, a prosječna tražena cijena četvornog metra iznosila je 3114 eura, što je 6,8 posto niže nego lani u istom razdoblju. Mjesečni mikropomaci Velik pad cijena tijekom listopada zahvatio je i Pulu u kojoj su cijene bile 3,1 posto niže nego mjesec ranije. Cijena tamošnjega četvornog metra iznosila je 1401 euro, što je 1,9 posto povoljnije nego lani. Neznatan pad cijena od 0,4 posto na mjesečnoj razini zabilježen je u Rijeci gdje prosječna cijena kvadrata trenutačno iznosi 1498 eura, a mikropromjene događaju se i u Osijeku, Splitu i Zagrebu gdje su prosječne tražene cijene porasle za 0,1 i 0,2 posto u odnosu na rujan. Gdje su skuplji stanovi? Ti mikropomaci svakako ne znače da su generalno gledajući cijene u Osijeku, Splitu i Zagrebu naglo počele rasti, nego je to, slažu se stručnjaci, više statistička pogreška zbog velikih brojeva, nego neki novi trend na tržištu. Osječki su kvadrati poskupili za 1 euro, pa im je cijena tijekom listopada iznosila 960 eura, što označava mjesečni porast cijene od 0,1 posto, ali i godišnji pad od 0,2 posto. U Zagrebu su cijene porasle na 1783 eura po četvornome metru, što je 0,2 posto više nego mjesec ranije, ali 2,7 posto manje nego lani tijekom listopada. U baroknom gradu Varaždinu cijene stanova porasle su 0,2 posto, pa je cijena jednog četvornoga metra iznosila 1055 eura — kažu stručnjaci. Turistička sezona definitivno je gotova, pokazuju to cijene stanova u Dubrovniku, Puli i Rijeci koje su u mjesec dana pale i do 7 posto.



TV reklama za oglasnik www.nekretnine365.com
Vrtna oprema-ponuda Prodajem kace: -od 70 akova, tj... Neznatan pad cijena od 0,4 posto na mjesečnoj razini zabilježen je u Rijeci gdje prosječna cijena kvadrata trenutačno iznosi 1498 eura, a mikropromjene događaju se i u Osijeku, Splitu i Zagrebu gdje su prosječne tražene cijene porasle za 0,1 i 0,2 posto u odnosu na rujan. Znatan pad cijena — Prema našim podacima, na godišnjoj su razini tražene cijene stanova u prosjeku pale 2,7 posto. Sve osmrtnice, zahvale, sjećanja i sl. Ako ste oglas objavili na Njuškalu i htjeli bi ga objaviti i ovdje, naprosto zalijepite poveznicu link.

[Gole trebe|Internet zarada bez ulaganja|Matorke karanje]








Post je objavljen 27.12.2018. u 21:04 sati.