Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/laybarcendcals

Marketing

Doris pinčić rodila - Pravi datiranje

Glumica Doris Pinčić juče postala majka










Click here: Doris pinčić rodila






Izvan sebe sam od sreće! Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.



doris pinčić rodila

Izvan sebe sam od sreće! Neki su nam savjetovali da imamo drugo dijete odmah nakon Donatova rođenja. Foto: schreenshot 433 Instagram - Puno sreće mami i bebici, i tati također.



doris pinčić rodila

Glumica Doris Pinčić juče postala majka - Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno.



doris pinčić rodila

Pozdrav svima, točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita, pohvalio se glazbenik Boris Rogoznica 31 prinovom. Dodao je kako je porod njegove supruge, radijske i televizijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice 30 u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici prošao izvanredno. Živili — istaknuo je Boris. Bračnom paru, koji već ima sina Donata 3 , na prinovi su čestitali brojni prijatelji i poželjeli dobrodošlicu Giti na svijet. Foto: schreenshot 433 Instagram — Puno sreće mami i bebici, i tati također. Predivni ste — komentirali su prijatelji supružnika. Voditeljica je u prosincu prošle godine za magazin Gloriju rekla kako su ona i suprug htjeli još jedno dijete i potpuno su spremni za njega. IPAK STIŽE CURICA Doris Pinčić i šogorica imaju termin porođaja u istom tjednu Foto: Instagram — To je za nas sve velika sreća — ispričala je Doris. Tada je rekla i kako su ona i suprug priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov Donat. Supružnici su otkrili i da sin želi dati novom članu obitelji ime Gita. Sad smo oboje bili doma i sretnu vijest dočekali zajedno. Nisam se iznenadio jer smo to planirali, ali sam bio presretan — rekao je Boris. Par se vjenčao 2013. Foto: Instagram PRINOVA STIŽE NA LJETO Doris Pinčić: Priželjkujemo si djevojčicu, sin bi je nazvao Gita.



Otkrivamo što najviše voli kuhati Doris Pinčić Rogoznica [100posto SCENA]
Predivni ste - komentirali su prijatelji supružnika. Supružnici su otkrili i da sin želi dati novom članu obitelji ime Gita. Voditeljica je u prosincu prošle godine za magazin Gloriju rekla kako su ona i suprug htjeli još jedno dijete i potpuno su spremni za njega. Izvan sebe sam od sreće! Živili - istaknuo je Boris. Supružnici su otkrili i da sin želi dati novom članu obitelji ime Gita. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Foto: Instagram PRINOVA STIŽE NA LJETO Doris Pinčić: Priželjkujemo si djevojčicu, sin bi je nazvao Gita. Živili — istaknuo je Boris. Tada je rekla i kako su ona i suprug priželjkivali da im drugo dijete bude djevojčica, a za sestricu je navijao i njihov Donat.

[Badoo aplikacija za telefon|Erotske price konj|Kako zadovoljiti muskarca u krevetu poze]








Post je objavljen 27.12.2018. u 19:43 sati.