Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/primgistdepe

Marketing

Crna Gora Dobre Vode Apartmani privatni smeštaj Dobre Vode apartmani 2018 cene - Susret s djevojkom

Dobre Vode Veliki Pijesak leto 2018










Click here: Crna Gora Dobre Vode Apartmani privatni smeštaj Dobre Vode apartmani 2018 cene






Iz mog iskustva dobar smeštaj u sezoni možete da nađete za 10-12 eur u drugom ili trećem redu od plaže, dok prvi red uvek drži više cene. Cene su izražene u eur po osobi za 7 noćenja na bazi polupansiona Termin Smeštaj 16.



Crna Gora Dobre Vode Apartmani privatni smeštaj Dobre Vode apartmani 2018 cene

Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu dobijate i besplatan parking, koji... Smestaj: Na raspolaganju su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studio. Na samoj plaži se nalazi veliki broj mesta gde možete popiti piće i odmoriti se od ležanja posebno bih izdvoio novi danju kafe a noću klub na otvorenom San Trope, koji se nalazi na desnom kraju Velikog pijeska, koji od ove godine ima i svoju plažu, a čiju sliku možete videti ispod.



Crna Gora Dobre Vode Apartmani privatni smeštaj Dobre Vode apartmani 2018 cene

Smeštaj: Apartmani Dasek - Da biste rezervisali apartman potrebno je putem Western Uniona uplatiti iznos od dva noćenja u izabranom apartmanu.



Crna Gora Dobre Vode Apartmani privatni smeštaj Dobre Vode apartmani 2018 cene

Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Sadržaji sobe: balkon, pogled na more, TV, kablovski kanali, klima-uređaj, grejanje, zvučna izolaci... Sastoji se iz spavaće sobe, mini kuhinje, mokrog čvora i terase. U aprtmanu se nalaze dva kreveta samca, orman i natkasna.... Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Sadržaji sobe: balkon, pogled na more, TV, kablovski kanali, klima-uređaj, grejanje, zvučna izolaci... Apartmani se nalaze u mirnoj ulici ispod magistrale. Ispod magistrale u mirnoj ulici sa parking mestom u dvorištu. Velika snizenja za JUN mesec. Voda 24h wifi internet Televizija Klima Parking Terasa.. Kontaktirajte nas putem viberaili pozivom na jedan od brojevaili... Poseduju kuhinju, dnevno-spavaću sobu, kupatilo, hodnik i sopstvenu dvorišnu terasu na kojoj je sto sa hladovinom i pomoćni tuš. Sve prostorije su standardno opremljene nameštajem i pokućstvom. Svaki apartman je u prosjeku veličine 25 m2 + terasa i sadrži: mini kuhinju, kupatilo, tv, klimu i terasu. Prednosti koje vam kuća nudi su i to što je na kući uradjena komplet termo izolacija, takodje uz sobu dobijate i besplatan parking, koji... Apartman raspolaže sa ormanom za smeštak stvari i natkasnama i pokretnim stočićem. Ispred apartmana je trem koji služi za ručavanje i odmor.... Pored toga sadrži TV sa kablovskim kanalima i kompletno opremljenu kuhinju. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem. Do plaze ima 20-ak minuta hoda, duplo smo jeftiniji od apartmana uz plazu. Apartmani su kapaciteta 4 osobe, sastoje se od spavace sobe francuski lezaj i orman , kupatila, kuhinje kompletno opremljena, sporet, frizider...



DOBRE VODE NAJODMOR APARTMANI
Dužina plaže je 298 metara, a površina oko 8,000 m2. To je pretežno vikend naselje, najveće u tom delu primorja sa velikom i čistom plažom. Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu. U hotelu se priprema kontinentalni doručak. Veliki Pijesak pripada Barskoj opštini i udaljen je 8 km od Bara. Svaki soba ima terasu sa pogledom na more, led televizor,klima,čajnom kuhinjom , parking, zamena posteljine na 5 dana. Kuhinja je opremljena svim aparatima i stolom za ručavanje. Cene su izražene u eur po osobi za 10 noćenja na bazi punog pansiona Termin Smeštaj 21. Ako imate bolje informacije ili lepe fotografije, pozivamo Vas da to sa nama. Ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima. U neposrdnoj blizini nasih apartmana nalazi se mnostvo ugostiteljskih objekata, restorana, picerija, slasticarni i drugih zabavnih objekata. Apartmani Ponta2 su moderno uređeni apartmani koji Vam pružaju komociju i zadovoljstvo tokom Vašeg boravka.

[Najbolji načini za upoznavanje|Zadarski list oglasi|Chat gay Hrvatski. Chatroulette gay. Najbolja svjetska gay chat.]








Post je objavljen 27.12.2018. u 18:31 sati.