Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/congnemocon

Marketing

Prodaja kuća Istarska - Stvarne djevojke

Stare kamene kuće u Istri (39)










Click here: Prodaja kuća Istarska






Kompletno namještena , opremljena i klimatizirana, prodaje se u takvom stanju ; CIJENA : 340. Vollständig möbliert, ausgestattet und klimatisiert, wird in einem solchen Zustand verkauft; VRSAR-CENTER-VENDESI CASA IN PIETRA RISTRUTTURATA Casa in pietra su quattro piani, misura 132m2. Kompletno namještena , opremljena i klimatizirana, prodaje se u takvom stanju ; CIJENA : 340.



Prodaja kuća Istarska

Kompletno namještena , opremljena i klimatizirana, prodaje se u takvom stanju ; CIJENA : 340. Oglas će biti aktivan narednih 10 dana od prijema vašeg sms-a. ŽMINJ, vila za odmor iz snova Vila je smještena na rubu malog i mirnog mjesta nedaleko Žminja koji se nalazi u samom središtu Istre i idealna je polazna točka za brojne izlete.



Prodaja kuća Istarska

Stare kamene kuće u Istri (39) - Na prvome katu smještena je spavaća soba s kaminom i vlastitom kupaonicom, na drugom katu i potkrovlju također je spavaća soba s svojom kupaonom. Dachterrasse mit Blick auf das Meer.



Prodaja kuća Istarska

Ova stara kamena kuća, obnovljena sa puno ljubavi, u mirnom istarskom selu , idealna je za udoban obiteljski život ili za odmor. Kuća također posjeduje kategorizaciju za iznajmljivanje, te je uspiješno plasirana na tržištu. Kuća je sagrađena oko 1700-te i obnovom koja je trajala 5 godina, nastojao se zadržati tradicionalni karakter ali i dodati moderne sadržaje. Kuća ima tri spavaće sobe na katu, jedna dvokrevetna soba sa vlastitom kupaonicom, te druga dvokrevetna i jednokrevetna soba sa zajedničkom kupaonicom. Sve sobe su uređene u ugodnom stilu sa tipičnim niskim drvenim gredama na stropu. U prizemlju je prostrana, potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom, te dnevni boravak sa originalnim kamenim zidom. Ove dvije prostorije povezane su sa kamenim lukom i obje imaju tradicionalne peći na drva. Satelitska TV, Wi-Fi internet, peći na drva, od kojih jedna podržava etažno centralno grijanje. Ispred kuće je maleni i lijepo uređen i ograđeni vrt, koji je dijelom popločan, a dijelom travnjak, dok privatno parkiralište iza kuće ima mjesta za dva automobila. Selo se nalazi u blizini drevne ruševine Dvigrad, na području poznatog Limskog kanala. Smješteno je na otprilike pola puta između Kanfanara i Sv. Lovreča, te oko 21km od Rovinja, Vrsara i Poreča. Imamo razvijenu mrežu partnera u Rusiji, s kojima smo u mogučnosti realizirati prodaju raznovrsnih nekretnina u Hrvatskoj, od Istre pa cijelom obalom do Dalmacije. Tokom godina prisustva na ruskom trzištu, stalni smo predstavnici Hrvatske na dva sajma inozemnih nekretnina DomExpo i Proprety International, koji su nam omogućili i realizaciju prodaje nasih nekretnina neovisno o nasim partnerima.



Villas in Istria for sale
Ispred kuće je maleni i lijepo uređen i ograđeni vrt, koji je dijelom popločan, a dijelom travnjak, dok privatno parkiralište iza kuće ima mjesta za dva automobila. Ova istarska kamena kuća smještena je u autohtonom istarskom selu pokraj Plomin Luke sa svega desetak kuća, selu zadivljujućeg krajolika i mirnog okruženja. Terrazza sul tetto con vista sul mare. Sve ih je manje, a sve su traženije... Eingangsterrasse, Küche und Esszimmer, WC befinden sich im Erdgeschoss. Svakako pogledajte naš za kupnju kuće u Istri, a i mi smo ovdje za sva dodatna pitanja: Više o paketu za kupce! Orijentacija: jug - istok -sjever. Veći gradski centar Labin je udaljen 13.

[Bongacams hr|Srodne duse slike|Hot matorke, vruce starije dame iz cele Srbije]








Post je objavljen 27.12.2018. u 14:05 sati.