Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cititele

Marketing

Sako zenski 2018 - Susretit ĉe se u sredini










Click here: Sako zenski 2018






Model koji ce Vas definitivno oduseviti,jer je prikladan u skoro svakoj prilici,bilo da je u pitanju neki poslovni sastanak,ili izlazak sa drustvom. Bilo da je u pitanju izlazak,ili posao,ovo ce Vam definitivno biti jedna od najdrazih suknji ove godine. Boja: Teget ZENSKA BLUZA-ZBL 108.



sako zenski 2018

Imate dosta raznih modela ženskih sako koji mogu biti savršeni za vaše modne kombinacije u proljeĉe. Boja: Crna ZENSKI SAKO-ZS 118. Boja: Crna ZENSKA MAJICA-ZM 108. Boja: Teget ZENSKA DUKS JAKNA-ZDJ 118.



sako zenski 2018

- Boja: Crvena ZENSKA MAJICA-ZM 108.



sako zenski 2018

Bilo da je u pitanju izlazak,ili posao,ovo ce Vam definitivno biti jedna od najdrazih suknji ove godine. Boja: Crvena ZENSKA MAJICA-ZM 108. Model ima lastis oko vrata,tako da se moze nositi kao i svaka druga majica,ali i kao majica sa golim ramenima. Odlican izbor kada je u pitanju poslovna varijanta,ili neki izlazak. Boja: Zalena ZENSKE PANTALONE-ZP 118. Boja: Crna ZENSKI SAKO-ZS 118. Boja: Crna ZENSKA BLUZA-ZBL 118. Model na rukavima ima kopcanje na dugme i odise elegancijom,tako da je ovo pravi izbor ne samo za poslovne zene,vec i za one koje vole da u svakom momentu budu elegantne i doterane. Boja: Bela ZENSKE PANTALONE-ZM 118. Napred ovaj model ima imitaciju kopcanja na dva velika dugmeta i tako mu daju posebnu notu. Ovo ce definitivno biti Vase omiljene pantalone ovog proleca. Boja: Crna ZENSKA MAJICA-ZM 108. Ne guzva se i ne trazi peglanje,tako da ce ova majica biti od onih koje najcesce oblacite u skoro svakoj prilici. Boja: Crna ZENSKI SAKO-ZS 118. Boja: Oker ZENSKA MAJICA-ZM 108. Pamucna majica,tankog materijala i jako prijatna za nosenje. Boja: Bela ZENSKA SUKNJA-ZSU 108. Ono sto ovoj suknji daje posebnu notu je to sto je napred kraca,a pozadi duza i to sto nije ravna,vec polukruznog oblika. Zaista fenomenalan izbor za bilo koje starosno doba ili priliku…odusevice Vas. Boja: Maslinasto Zelena ZENSKA KOSULJA-ZKD 118. Model koji ce Vas definitivno oduseviti,jer je prikladan u skoro svakoj prilici,bilo da je u pitanju neki poslovni sastanak,ili izlazak sa drustvom. Boja: Bela ZENSKE PANTALONE-ZP 118. Ove pantalone imaju skriveni rajsfeslus sa strane i mali slic na nogavicama. Bice Vam jako prijatne za nosenje. Boja: Teget ZENSKA JAKNA-ZJ 118. Model je sa kapuljacom i dzepovima sa strane,ali takodje ima dzepove i u dornjem prednjem delu na kopcanje. Jakna pozadi ima mali slic sa uckurom,tako da je mozete zategnuti i nositi kao kracu. Boja: Teget ZENSKA BLUZA-ZBL 108. Toliko je lagana,da cete imati utisak kao da nemate nista na sebi. Boja: Bela ZENSKA SUKNJA-ZSU 108. Prelep model,tanjeg i prijatnog materijala koji prati Vasu figuru,bice odlican izbor ove godine. Boja: Teget ZENSKA DUKS JAKNA-ZDJ 118. Boja: Bela ZENSKA MAJICA-ZM 108. Ovaj model suknje ima slobodan pad i kopca se sa strane na rajsfeslus i dugme. Bice ovo jedna od Vasih suknji koje najradije oblacite. Boja: Crvena ZENSKA DUKS JAKNA-ZDJ 118. Prelep model zenske dukserice sa kopcanjem na rajsfeslus,koji je toliko prijatan i nezan,da ce sigurno biti Vasa najdraza sportska varijanta. Boja: Zelena ZENSKI DONJI DEO-ZDD 118. Ovaj model ima uckur od svilenkaste keper trake koji joj daje posebnu notu.



SAKO AND SASH - GNA GNA (Official Audio) 2018 // ˆĴˆ ˆ €ˆ€
Ali isto tako kvalitetan, udoban ženski sako možete nositi tokom hladniji ljetnih noĉiju. Imate dosta raznih modela ženskih sako koji mogu biti savršeni za vaše modne kombinacije u proljeĉe. Sigurni smo da možete pronaĉi sako i u trendi bojama. Model je sa kapuljacom i dzepovima sa strane,ali takodje ima dzepove i u dornjem prednjem delu na kopcanje. Boja: Bela ZENSKA SUKNJA-ZSU 108. Bilo da je u pitanju izlazak,ili posao,ovo ce Vam definitivno biti jedna od najdrazih suknji ove godine.

[Chat samo za cure|Oglasi za zenidbu i udaju srbija|Nasi pornici]








Post je objavljen 27.12.2018. u 10:14 sati.