Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ipphalinon

Marketing

Slike ljubavne poruke - Pravi datiranje

najljepse ljubavne poruke










Click here: Slike ljubavne poruke






Ako stalno mislite na nju, ili njega... Ispruzi ruku i uzmi ga jer pripada tebi. Zato nauci da volis svoje snove jer si i ti deo necijeg sna.



slike ljubavne poruke

Ako mi ukrades zelje ipak cu te zeleti ali pazi ako mi ukrades srce tad te necu PREBOLETI. Ja ti saljem dva, jedan za laku noc, a jedan snazan kojeg ces sacuvati ispod jastuka pa ga iskoristi za dobro jutro! Četvrtak, kao i svaki drugi dan.



slike ljubavne poruke

najljepse ljubavne poruke - Kao more sto se tiho njise, kao kapi kise, kao vjetar sto lagano puse, kao zaljubljene duse, kao sto srce voli i za ljubav moli.



slike ljubavne poruke

Noćaš će biti moja divlja lavica, uzbudit će te moja kruta palica, jer ja sam tvoj vranac, a ti moja jahačica, jer ja sam tvoj…ajoj, pogrešio sam broj. POSAO: Zvezde vam se smeše. PORODICA: Zvezde vam se smeše. LJUBAV: Zvezde vam se smeše. SEX: Zvezde umiru od smeha. Postoji li lepši osećaj od onog kad si ti go, a ja na tebi!? Bićeš topla i znojava i ja ti neću dati da spavaš celu noć… Voli te tvoj Grip. Da li želiš da i mi to radimo? Kod normalnih ljudi izaziva slepilo, a kod seksualno opterećenih samo blagi osmeh. Odluka 3, stavka 1, tacka 5 amandmana o seksu osuđujem te na doživotnu robiju u mom krevetu. Svako pravo na žalbu se odbija.



Ljubavna poruka
Probudi se srce kad te nezno budim probudi se srce zelim da te ljubim jer poljupci moji ljepsi su od sna probudi se duso jer te volim ja.... Ne zali me zbog tog, te kazne se ne bojim... AKO VOLIS NEMOJ KRITI JER NIJE ZABRANJENO ZALJUBLJEN BITI........ Moja ljubav prema tebi je previlka i preduboka da bi bila shvacena ili izmerena recima : Necu ti pozeljet moj zivot TUZAN JE ni koju srecu NEMAM JE ni moje snove PRAZNI SU ni moja osjecanja BOLNA SU dacuti srce moje jer zna da VOLI!!! Ja sam ptica koja ti pjeva, a u dusi place. Budi tu, jer nista na svetu nema smisla osim TEBE!!! Da si nebo, zvijezda bih postao. Ne trazi od mene da ne volim-ne mogu postojis TI!!! Poruku nam salje Mira! Poruku nam salje Ivana!

[Jebene picke|Osječki oglasnik 031|Brza jebacina]








Post je objavljen 27.12.2018. u 07:19 sati.