Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/quedrowfaltdi

Marketing

Sex pitanja i odgovori - Susret s djevojkom










Click here: Sex pitanja i odgovori






Promenila sam više radnih mesta ne svojim izborom , sada radim i prekovremeno i danju i noću kad treba. Zbog svega toga, a i zbog činjenice da su te silne svađe mnogo umanjile moju ljubav prema njemu, ja sam donela odluku da se razvedem.



sex pitanja i odgovori

Bila sam sa više muškaraca. Sanja Detalji Objavljeno 17 oktobar 2009 Imam 24 godine i završavam Tehnički fakultet. Otvorite stranicu i unesite svoj broj telefona.



sex pitanja i odgovori

- Razlog je što se u toj pozi klitoris najjače i najlakše podražava. I to se može desiti pri prvom spolnom odnosu ako se ne koriste kontracepcijska sredstva.



sex pitanja i odgovori

Danas sam dobila rezultat nalaza papa testa koji glasi: u brisu brojni granulociti, srednje brojne superficijelne i intermedijerne pločaste epitelne celije, ređe parabazalne epitelije, pojedine jače degenerisane, lako uvećanih jedara. Stepen cistoce: 3 grupa: iii a. Da li biste mi objasnili šta ovo znači? Da napomenem da očekujem rezultate vaginalnog i cervikalnog brisa, kao i brisa za hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu. Prošle godine u martu mjesecu mi je uklonjena ranica na grliću loop ekscizijom cin ii i cin iii. U oktobru prošle godine papa bio uredan. Hpv je bio pozitivan na visokorizične, ali u februaru kada sam radila kontrolni nalaz pokazao je negativan nalaz. Pojam ascu a kod uzorkovanog pap testa predstavlja stanje koje ne može da se proglasi potpuno zdravim, ali ni lošim, odnosno atipičnim. Takav nalaz zahteva da se pap test ponovi, nakon sagledavanja testova koje ste još uradili, eventualne terapije, a u vremenskom razdoblju od tri do šest meseci. Neophodno je da uradite i kolposkopiju, odnosno da budete u kontaktu sa svojim ginekologom koji če vas voditi kroz dalja ispitivanja i provere. Prije šest mjeseci imala sam spontani pobačaj u devetoj sedmici trudnoće. Obavila sam par pretraga: nalaze krvi uredni , polni hormoni uredni , hormoni uredni , cervikalni i vaginalni bris pronadena bakterija streptococcus faecales na oba brisa, papa test uredan. Imam jedno dete i sada bih već planirala drugu trudnoću, ali se plašim jer imam česte godinama u nazad. Ne znam šta bih u trudnoći od lekova smela da pijem za to? Takođe imam bolove u vratnom i lumbalnom delu kičme, povremeno i. Radila sa mr endokranijima, sve je u redu. Dopler krvnih sudova vrata ok, laboratorijske analize, kod orl sve ok, a snimala sam i vratni i lumbalni deo kičme, rezultati sledeći: syndroma cervicocranialis m53. Interesuje me koliko je ozbiljna ova dijagnoza, da li bih sa ovim smela da ostanem u drugom stanju i šta bih od lekova smela da koristim u trudnoći? Trenutno nemam nikakvu terapiju osim lekova za bolove po potrebi. I da napomenem da nemam jake bolove u donjem delu kičme, već samo kao neki tup osećaj trnjenja, nekad manje nekad više, a vratni deo me skoro svakodnevno boli i koči po malo kako kad.



HATE, SEX & FARTING? // April Q&A
O: Dob nije pouzdan način da se to proveri, s obzirom da je u nekih dečaka to moguće ranije, a kod nekih kasnije. Kako se njeno dete oglasi malo glasnije jer se raduje tako moj sin prvo sedne pa legne i plače, plače ko da se desilo nešto strašno. Bila sam dobra u tome i moj muž se uvek oslanjao na mene i moju organizaciju. Brak nam nije baš sjajan i shvatila sam da imamo problem u međusobnoj komunikaciji. Svako ima različite potrebe i seksualnu želju. Osim toga, kako bi se produžila vrsta, žene imaju najveću seksualnu želju u vreme koje je idealno za trudnoću. A muškarci obožavaju kada ih stegnete tokom seksa. Stoga ćemo objaviti isključivo one oglase koji u tekstu poruke sadrže i Vaš broj telefona.

[Enrique iglesias arena zagreb|Muškarac traži muškarca: Žena traži ženu|Sudbinski susreti]








Post je objavljen 27.12.2018. u 05:28 sati.