Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ititinoz

Marketing

Agencija za posredovanje i zastupanje u osiguranju - Stvarne djevojke

Forum Klix.ba










Click here: Agencija za posredovanje i zastupanje u osiguranju






Ugovore o zastupanju i drugu poslovnu dokumentaciju koja se odnosi na poslove zastupanja u osiguranju obvezna je potpisati osoba koja ima ovlaštenje za zastupanje u osiguranju. Agencija za poslove pružanja drugih usluga u osiguranju jeste pravno lice koje obavlja poslove pružanja drugih usluga u osiguranju radi sticanja dobiti.



agencija za posredovanje i zastupanje u osiguranju

Organi društva su : skupština, upravni odbor, direktor i nadzorni odbor. Ministar financija propisuje uvjete za dobivanje ovlaštenja iz stavka 1. Odluke donete suprotno odredbi stava 1.



agencija za posredovanje i zastupanje u osiguranju

Časopis za pravo, ekonomiku i praksu osiguranja i reosiguranja - Informacija o tačnom vremenu i mjestu održavanja ispita će biti naknadno objavljena na sajtu Agencije.



agencija za posredovanje i zastupanje u osiguranju

Posredovanje u osiguranju Posredovanje u osiguranju Posredovanje u osiguranju je relativno nova djelatnost na hrvatskom tržištu usluga osiguranja i ujedno najmanje poznata. Ova djelatnost započela je 2000. Posrednik ili 'broker' za osiguranje je savjetnik ili konzultant za osiguranje imovine i osoba koji razumije potrebe i djelatnost klijenta, pomaže im u upravljanju rizicima te posreduje pri sklapanju ugovora. Posrednik je u svom poslu: - nezavisan - nije kontroliran od niti jednog osiguravajućeg društva iako profesionalno surađuje s svima - profesionalan - isključivo se bavi posredovanjem u osiguranju - specijalist - detaljno poznaje proizvode osiguranja i osiguratelje na tržištu te njihove mogućnosti kadrove, bonitet, dobre i slabe strane, sustav reosiguranja itd. Zakon o osiguranju definira: Posredovanje u osiguranju je djelatnost pokretanja, predlaganja ili obavljanja poslova pripreme za sklapanje ugovora o osiguranju, odnosno reosiguranju, pomoć pri izvršavanju prava iz ugovora o osiguranju, a posebno pri rješavanju odštetnih zahtjeva naslovljenih na društvo za osiguranje. Najznačajnija postavka nedovoljno poznata mnogim potencijalnim klijentima je da posrednik u osiguranju 'broker' zastupa i štiti interese osiguranika ugovaratelja osiguranja a ne osiguratelja. Od posebnog interesa za sve klijente je članak 244. Zakon isto tako definira i ulogu i obveze: Posrednik u osiguranju Članak 241. Zašto upotrijebiti usluge posrednika u osiguranju? Zato jer usluge koje pruža posrednik u osiguranju garantiraju svim klijentima da će njihovi interesi biti stručno i dosljedno zastupani u svakom trenutku i da će tim putem ostvariti najpovoljnije i najkvalitetnije osigurateljno pokriće za sve rizike kojima su izloženi. Zakon o osiguranju ujedno definira i: Obavljanje djelatnosti posredovanja u osiguranju Članak 253. Najbolji način da ostvarite najpovoljnije i najkvalitetnije osiguranje Vaših rizika je da poslove ugovaranja osiguranja povjerite Posredniku u osiguranju.



Agencija G Novi Sad - Ekskluzivni zastupnik UNIQA osiguranja
Izvor: Press služba Narodne banke Srbije, 03. Posrednik u osiguranju ne smije se s osiguravateljem ili reosiguravateljem naknadno dogovoriti o promjeni načina obračuna ili visine provizije za već sklopljene ugovore o osiguranju ili reosiguranju u kojima je posredovao. Postupak privatizacije kapitala iz stava 1. Sta je neophodno za polaganje licence savjetnika u prodaji osiguranje? Sadržaj i oblik popisa iz stavka 1. Za štetu koja nastane obavljanjem djelatnosti posrednika u osiguranju protivno odredbi članka 8. Iznimno od odredbi članka 16. U postupku za rešavanje o usklađenosti, zastupnik u osiguranju plaća naknadu za rešavanje o usklađenosti u iznosu od 9. Sredstva i instrumente plaćanja i osiguranja plaćanja iz stavka 1. Zastupamo 6 vodećih osiguravajućih kuća, a to su: Uniqa, SARAJEVO OSIGURANJE, BSO, Triglav, Camelija i Central Osiguranje. Za člana uprave društva se dostavlja broj i datum rešenja Narodne banke Srbije o davanju tom licu ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju. Direkcija za nadzor može ukinuti rješenje o odobrenju za rad: - posredniku osiguranja ako prestane ispunjavati jedan od uvjeta iz članka 6.

[Žene gole do kraja|Djevičnjak slike|Cmoki]








Post je objavljen 27.12.2018. u 00:48 sati.