Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misshysote

Marketing

Horoskopski parovi u 2018 - Susret s djevojkom

6 horoskopskih parova koji su kao STVORENI da budu u braku










Click here: Horoskopski parovi u 2018






Imaju nevjerovatnu mentalnu vezu koja se ne može lako uništiti. Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. Blizance ipak može da iznervira stav Strelca da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju.



horoskopski parovi u 2018

Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvetati. Ako uspeju da se dogovore oko kompromisa, ova veza biti će jako stabilna. Blizance ipak može da iznervira stav Strelca da on sve najbolje zna, dok Strelac partneru može da zameri povremenu nonšalantnost i sklonost ka tračarenju.



horoskopski parovi u 2018

0 - Osim snažnih emocija, oni poseduju i dobre intuitivne veštine. Blizanci i Ovan Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti.



horoskopski parovi u 2018

Volite li strastvene ili duge nežne poljupce? Bilo da preferirate ovaj ili onaj način ljubljenja postoji vaš par u Zodijaku čiji poljupci su vam najslađi. Saznajte koji horoskopski znak može da vas ostavi bez daha samo jednim poljupcem. Ovan Kada ljubi, Ovan kao da usnama otključava bravu do nekog skrivenog blaga. Nisu stidljivi i žele partnera koji će deliti njihov starstveni entuzijazam. Iako ovaj znak može da poljubi bilo koga, najviše voli da se ljubi sa Blizancima koji znaju kako da ga šokiraju i iznenade. Bik Živahni i zahtevni, ali opet željni romansi, najviše se lože na to da zadovoljavaju partnera. Najviše ih privlače partneri koji se ne stide toga što oni rade. Tu na scenu stupa Devica, koji je odličan govornik i voli da bude u centru pažnje. Blizanci Oni se ljube najbolje od svih horoskopskih znakova Zodijaka. Pravi su mađioničari u davanju i primanju zadovoljstava, a najbolje se ljube sa Blizancima. Ova veza nije baš idealna, ali kada je reč o ljubljenju nema im boljih partnera. Rak Rak ima podignuti gard i treba mu neko ko će činiti da se on oseća bezbednim i želeti da im da svu strast koju imaju. Najbolje se ljube sa Škorpijom. Možda će ih izluđivati ali će im sa Škorpijama biti najlepše. Lav Sa pravim partnerom Lav može da bude magičan ljubavnik. Problem je u tome što je ovaj znak često anksiozan, a najbolji partner za ljubljenje mu je Jarac. Devica Postoje dve strane svake Device: Ona koja treba da se osvoji i brižnog čuvara koji daje sve od sebe onima koje vole. Veoma su senzualni kada se ljube kojima treba neko da ih obori s nogu. Bik je najbolji partner za ljubljenje. Vaga Vaga je studiozna u ljubljenju, koja uvek od svakog partnera pokupi ono najbolje kada je reč o tehnikama ljubljenja. Zbog toga su skoro pa savršeni za ljubljenje sa svim znakovima Zodijaka. Jedini znak koji će ceniti njihove napore su Ribe, koji će joj dati dovoljno hvale i hrabrosti koje im trebaju da bi ostali broj 1. Škorpija Oni su na opšte iznenađenje najslađi sa onima koje vole. Vole partnere koji će uvek biti raspoloženi za ljubljenje, a najbolji za njih je Rak. Strelac Avanturističkog su duha i veoma su probirljivi kada su u pitanju partneri. Poznati su po tome da su emotivno nedostupni i treba im partner koji će probuditi njihovu senzualnu stranu. Najviše im prija Vodolija jer oba znaak imaju po malo nevaljale prirode. Jarac Samouveren je u ljubljenju i voli da impresionira partnera, a prija im najviše da se ljube sa Lavom. Vodolija Ljubljenje sa Vodolijom je doživljaj jednom u životu. Ovaj znak je vreo, senszualno se ljubi i ne boji se da radi pomalo čudne stvari sa partnerom. Jedini znak koji može savršeno da im odgovara je Strelac. Ribe Ako neki znak voli da bude voljen to su Ribe. Žudi za tim da bude ljubljen slatko i strastveno. Njihov idealan partner je Vaga koja je puna ljubavi, romantična i uživa u dugim serijama ljubljenja koje im omogućavaju da se osete i emotivno i fizički povezano.



VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018
Ova veza je savršena jer se međusobno dopunjuju. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Pa kako onda da znate ko je ona prava osoba? Snažno su povezani na intelektualnoj razini, ali takođe žele razumjeti i u potpunosti upoznati dušu svog partnera. Oboje imaju sposobnost da izbalanisraju snove onog drugog. Ovaj odnos pre svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Ovo su dva najemotivnija znaka u zodijaku.

[Tumacenje snova tusiranje|Ex yu download|Erotski film emanuela]








Post je objavljen 26.12.2018. u 23:34 sati.