Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fulraluty

Marketing

Price o sexu i ljubavi - Susretit će se u sredini

Živim u braku bez seksa i to je grozno










Click here: Price o sexu i ljubavi






Već je osjećao kretanje u svom kurcu, i neće proći dugo dok se ponovno digne. U toku seksa prestanite sa prodiranjem na nekoliko sekundi, pa onda ponovo nastavite istim tempom To ponovite nekoliko puta i dovescete vasu partnerku do ludila.



price o sexu i ljubavi

Trenutak kasnije, kad se Vito vratio, brzo se okrenula prema njemu i nevino mu se osmjehnula, ne pokazujući ničim da se još do maloprije kreveljila na njegov račun. Znoj je oblio njihova tijela dok su se ritmički kretali napred nazad na kauču. «S čime te mogu zavezati?



price o sexu i ljubavi

Net.hr - I mislim da to sad I njega kopka.



price o sexu i ljubavi

Doktor savetuje dedu: — Gospodine, uz dužno poštovanje, vi imate 92 godine a Vaša devojka samo 20 godina. Morate znati da svaki seksualni odnos vuče rizik smrti za sobom! Stavlja cura kapi u jedno oko, pa u drugo, pa među noge. Pita je prijateljica: — Što među noge? Muškarac i žena leže u krevetu i gledaju u plafon. Sigurno me ne voli…. Muva na plafonu…Kako se samo drži da ne padne? A druga će na to: — A ja sam čula da od malog dobiješ slom živaca!! Posle seksa, muškarac ima isti problem kao i posle ubistva! Šta da uradi sa telom pored njega? Leže u krevetu baba i deda i kaže baba dedi: — Deda ja još uvek mogu da dignem noge, a na to će deda: — I ja mogu da dignem noge, samo ko će da jebe? Zove radnik šefa: — Šefe, bolestan sam, boli me glava, boli me stomak, boli me ruka, boli me noga… — Joj, šteta, a baš danas mi trebaš. Znaš li šta ja uradim kad sam bolestan? Požalim se svojoj ženi, ona mi ga popuši i ja opet spreman za posao! Sat vremena kasnije: — Šefe, imali ste pravo! Više me ne boli glava, ne boli stomak, ne boli ruka, ne boli noga… i šefe, kakvu lepu kuću imate! Idu dve časne sestre mračnom ulicom, kad ih napadnu ih dva mladića i počnu da ih siluju. Prva kaže: — Oprosti im, Bože, ne znaju sta rade! Na to će druga: — Ćuti, ćuti, Boga ti, ovaj zna! Šta mi možete dati? Muž i žena vode ljubav, tek će ona: — Dragi, pričaj mi nešto prljavo! Dolazi muž kući i kaže ženi: — Kupio sam ti kafetin!



Katarina Grujić priča o seksu na javnom mestu, pogledajte šta
Hvatala sam ga ja dosta puta godinama, na tim sajtovima ali bih se nasalila a on opravdavao kako skida filmove za drugare, jer mu je hobi skidanje filmova ali ne porno naravno. Ližući ga po glaviću, škakljeći njegova jaja, masirajući njegov kurac ustima dok ga je cijelog strpala u grlo. Doktore,doktore sta da radim Kako da imam dublji glas? Znam da to nije istina, jer nam je isto bilo i kad sam bila 20 kila mrsavija. Sve sam pokusavala shvatiti , prezivili smo cijeli rat u bivsoj Jugoslaviji sa malim dijetetom od 6 godina, on je bio u HVO, prezivio je velike traume sa svima nama , poslije rata smo otsli u Ameriku i tu smo imali tezak zivot, prilagodavanja, ucenja jezika, teskog rada i sve to sa malim dijetetom sad vec je imala 12 i pol godina…Kcerkica usla u pubertet u tudoj zemlji, borba za nju, tako da nisam niti puno insistirala na seksu, vise mi je trebala podrska, paznja, toplina ljubav, sto mi nismo dobivale od mog muza, on bi dolazop sa posla, niti radno odijelo nebi skinio legao bi na kauc i docekao jutro , otisao na posao i tako opet. Pre 4 godine bila je u Grckoj na moru 3 nedelje i upoznala je jednog divnog momka, Grka iz Soluna. Čovjek je hrapavo disao i upijao kadar širokih oblih kukova, uske pojebljive pičke, čak i čmara. «Možemo kod mene, i nećemo ga jako…», pogledom je pokazala na kvrgu u muškarčevim gaćama. Ponašajte se kao da je njegov penis ukusniji i od čokoladnog sladoleda.

[Duuuga veza + veoma kratak brak|Žene za brak sa slikom|Oglasi posao vitez]








Post je objavljen 26.12.2018. u 18:58 sati.