Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/heibowcitu

Marketing

Društvena mreža Badoo ima 130 miliona korisnika - Brzog datiranja

Belgijska televizija koristila hologram kako bi Hazarda u studio










Click here: Društvena mreža Badoo ima 130 miliona korisnika






Podsećanja radi, Google je nedavno objavio Android za Chrome Web pretraživač koji je trenutno u javnoj beta verziji za Android 4. Sundar Pichai, viši potpredsednik Chrome i Apps odeljenja pri kompaniji Google, navodi da mobilni Web odavno nije u svojim početničkim danima ali da se tek u narednom periodu, u naredne tri do pet godina, očekuje pravo procvetavanja ovog tržišta. Zanimljiva je činjenica da će buduće ultrabook računare odlikovati ekrani osetljivi na dodir koji se mogu rotirati ili klizni ekrani osetljivi na dodir. Možete kupiti i prodate šta želite u Vašoj lokalnoj zajednici.



Društvena mreža Badoo ima 130 miliona korisnika

Posebna poslastica će biti premijera Verbatimovog novog koncepta prenosnih hard diskova koji koriste sistem Universal Storage Module USM. Kompanija Google je najavila da će nagradom u iznosu od milion dolara nagraditi onoga ko uspešno bude hakovao njihov Chrome pretraživač u toku održavanja CanSecWest konferencije o sigurnosti koja će biti održana u toku naredne nedelje. Ovi modeli će biti dostupni u okviru 13.



Društvena mreža Badoo ima 130 miliona korisnika

Belgijska televizija koristila hologram kako bi Hazarda u studio - Naredni Medal of Honor igra se lagano najavljuje.



Društvena mreža Badoo ima 130 miliona korisnika

Društvena mreža Badoo posvećena seksu sada ima više od 130 miliona korisnika. Njeni tvorci je opisuju kao najveću društvenu mrežu koja služi za upoznavanje ljudi. Na ovu mrežu se možete registrovati baš kao i na ostale, a možete joj pristupiti i putem Facebook-a. Privatnost na društvenoj mreži Badoo je još uvek potencijalni problem. Svakog dana mreža dobija oko 125. Badoo je postala jedna od 65 najposjećenijih stranica na svetu. Badoo je dostupan na 30 različitih jezika u više od 180 zemalja širom sveta. Korisnici sami kreiraju svoj profil u zavisnosti od toga gde žele upoznati nove ljude. Omogućen je i chat putem kojeg se ugovara sastanak. Korisnici takođe mogu platiti kako bi bili predstavljeni većem broju ljudi, odnosno da bi njihov profil bio istaknut tokom određenog vremenskog perioda. Rezultat toga je činjenica da Badoo nema reklame, nema igre poput Mafia Wars-a i Farmwille-a kompanije Zynga. Sedište Badoo-a je u Londonu, a u vlasništvu je Rusa Andreyja Andreeva. Andrey ima 37 godina. Rođen je u Moskvi, a živi u Londonu. Pokrenuo je tri uspešna projekta na internetu, Spylog, Begun i Mamba, pre nego što je pokrenuo društvenu mrežu Badoo 2006.



2 minuta istine socijalne mreze
Skenirajući stotine i hiljade aplikacija u okviru mobilnih sistema za svoj 2011 Mobile Threats Report, Juniper je otkrio 28000 malware sadržaja prošle godine, što je povećanje od 155% u odnosu na 2010. Takođe, reč je o prvom drive-u ove kompanije koji karakteriše samo jedna ploča sa pomenutim kapacitetom. Ova radna stanica je dostupna sa Intel 3. D3 GO je aplikacija koja vam omogućava da gledate najpopularnije TV kanale preko prenosnih uređaja smart telefon, tablet, iPod , desktop i laptop računara PC, Mac. Smart Socket tehnologija u HP-ovim novim serverima Generacije 8 je bazirana na integraciji specijalne tehnike koja bi mogla da omogući mehaničko upgrade-ovanje procesora. Reč je o prvoj mainstream proizvodnoj grafičkoj kartici koja se isporučuje sa brzinom radnog takta jezgra od 1GHz, tačnije 1125MHz. Place2Bee - Aplikacija koja omogućava laku i brzu navigaciju kroz noćni život Beograda. Stručnjaci se slažu da bi ovaj potez mogao da znači da je Apple rešila da ove godine pređe sa mobilnih proizvoda na napredne mreže. Tako predstavnici sajta koji je izvršio testiranje navode da su rezultati koje je ostvario MSM8960 bili takvi da su performanse bile dvostruko bolje u odnosu na one koje ostvaruju bilo koji SoC čipovi koji se trenutno isporučuju. Na internetu su se pojavile informacije da će Apple predstaviti treću generaciju iPad tablet računara 7. Jedna takva je Badoo, što je neobično jer je reč o mreži koja navodno ima oko 130 miliona korisnika u svetu, odnosno oko 6 u SAD. Obe verzije su takođe dodale novo upozorenje na Find Friends karakteristiku, pa sada kada kliknete na karakteristiku na dnu Discover taba, Twitter će vam saopštiti da proverava kontakt listu.

[Gospođe za avanture|Kako da ju pitam za vezu|Oglasi za posao inostranstvo dijaspora]








Post je objavljen 26.12.2018. u 18:06 sati.