Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/contotheatsea

Marketing

Kako u novu vezu posle raskida? - Pronađi pratnju

Kako dalje posle kraha ljubavi?










Click here: Kako u novu vezu posle raskida?






Držite do sebe, ne zovite bivšeg dečka, ne šaljite sms-ove, poruke po prijateljima ili ne daj Bože da ga pratite. Nakon nekog vremena, tuga će otići iz vašeg srca, a vi ćete biti u stanju da nastavite dalje, još jači i sigurniji u sebe. U oba slučaja biće korisno da izdvojimo vreme za samoću i razmislimo šta možemo da naučimo iz prethodnog iskustva.



Kako u novu vezu posle raskida?

Nije lako, ali opet, sebi kazem, ta ti je brate, Ti znas da ne postoje,reci koje promenice je, trebalo bi da ides dalje, da pustis to,jer je gotovo. Ali, postavlja se pitanje kako da znamo kada je pravo vreme za novu vezu. Ljudi nemaju dostojanstva i postovanja prema sebi a kamoli prema drugima.



Kako u novu vezu posle raskida?

Magazin - Problem je sto sam u ovoj vezi ocajna.



Kako u novu vezu posle raskida?

Potražiti osobu koja će vas utešiti ili pustiti vreme da uradi svoje? Koji je pravi i najbolji ljubavni put. Kad je nekome srce slomljeno i kad posle dužeg vremena treba sam da legne u hladan krevet i da se bori sa osećanjem usamljenosti, takva dobornamerna preporuka deluje užasno i okrutno. Gledajući poznate zvezde koje gadan raskid leče tako što brže bolje pronađu utehu u bivšem dragom ili nekom novom frajeru odličan primer su nam Selena i Biber ne možemo da ne pomislimo da li se u tome zapravo krije ključ sreće, ili se oni zapravo teše na pogrešan način. Odgovor nećemo tražiti u dobrim ili lošim primerima poznatih zvezda, već od stručne osobe koja će nam objasniti koji je savet bolji. Psiholog i stručnjak za veze i brak, Daniel Forši, rekla je da zapravo postoji razlog zašto treba da priuštite sebi vreme da odbolujete bivšu vezu, pogotovo ako se traumatično završila. Svaka osoba je različita i svi ćemo se drugačije oporavljati od kraja veze, ali ako primetite da konstantno upoređujete svog potencijalnog izabranika i bivešg dečka, to je znak da vam je zaista potrebno malo vremena pre nego što se upustite u nove ljubavne pohode. I za takvo osećanje možete slobodno okriviti mozak i neurone. Kada ste sa nekim, on proizvodi hemijske supstance poput dopamina, zbog kojeg se osećate sjajno i zaljubljeno. Zato uopšte nemojte da vas čudi ako poželite da se pomirite sa nekim davno bivšim ili pružite priliku nekom ko je dobar prema vama i koje stalno tu, jer je jednostavno cela vaša ličnost u potrazi sa utočištem. Zato će jedini izlaz iz ljubavne depresije biti za njih nova veza i novi muškarac koji će im ispuniti prazninu. Ali to je zapravo najgore što mogu sebi uraditi. Umesto što ćete siliti sebe da ulazite u novu vezu samo da bi ispunili prazninu i što pre zaboravili gospodina Pogrešnog, nađite druge izvore sreće. Budite malo same sa sobom, upoznajte kakva ste osoba kad ste u SINGL statusu. Možda vam se promenio i ukus za muškarce, možda zapravo sada želite nekog skroz drugačijeg tipa i on vas čeka negde tamo. Dajte sebi priliku i da patite jer tu nema ništa loše i to je deo ljubavi i života.



ASK M&M #7 OSTATI U KONTAKTU NAKON RASKIDA / KO JE PROSTITUTKA? / PIJANI POZIVI BIVŠEM
Nekom treba vise nekom manje. Kako biste preboleli voljenu osobu, potrebno je da prođete kroz period patnje i tugovanja. Uostalom kada prođe neko vreme dešava se da i ova druga strana poželi nekakav razgovor. Kada sagledam sve godine koje smo proveli zajedno ne mogu reći da je bilo sve greška i uzalud izgubljeno vreme, naravno, da je bilo i lepih trenutaka. Potražiti osobu koja će vas utešiti ili pustiti vreme da uradi svoje? Da naucim da da uz partnera to moze samo da bude lakse ali da nikada vise ne dozvolim sebi da budem srecana samo ako imam nekog pored sebe. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa.

[KVIZ: Koji slavni muškarac je tvoja srodna duša?|Free chat online hr|Pornić hr]








Post je objavljen 26.12.2018. u 13:35 sati.