Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ucprinunas

Marketing

Trazim curu od 17 godina - Pronađite djevojku










Click here: Trazim curu od 17 godina






Sve ostalo mozemo po dogovoru. Svaka ti cast curo ako nadjes nekog sa ove grupe trazim decka od 17 godina ce ti to uradit onda taj netko nema niti malo respekta prema sebi a i glup je kao i ti, ja takvno nesto ne bi uradio ni da mi se placa ili da neznam sta, ja imam svoj ponos. Jednom je cak frik sjedio a ja i Lana izlazimo iz spremista ali snasla se i rekla da sam joj pomogao stavit to sigurno :- prazne gajbe u spremiste, kao stalni smo tuvec smo domaci. Dnevni najam apartmana 25 evra.



trazim curu od 17 godina

Ovo pocinje sve manje zvucati kao troll : - Prodaje se zemljiste u Barbarigi. Trazi iskljucivo aktivnog tipa do 30 godina, lepo gradjenog i obdarenog. Zelim mu to vratit, i to sa totalnim neznancem.



trazim curu od 17 godina

- Necu vise odgovarati na ovakve gluposti, ako nemate nesto konkretno za ponuditi, slobodno zaobidjite ovo.



trazim curu od 17 godina

Lepa sam,zgodna i pametna Devojka. Ja, evo svojim frendicama uvijek dodem kad me zatrebaju : I nikakvo svrsavanje u picu pa da on to lize i slicne gluposti, nego lijepo neka navuku kondome i dobro te izjebu tko zna sto u sebi nose, pa ces sjebat sebe a ne decka i onda se lijepo odmori pa k njemu na jos jednu rundu, tako sam i ja radio, bilo je dana kad sam pokarao tri zenske u jednom danu, e to su bili dani. Po mogućnosti Palilula, Pančevački put, Borča, ali i u drugim delovima grada. Svaka ti cast curo ako nadjes nekog sa ove grupe trazim decka od 17 godina ce ti to uradit onda taj netko nema niti malo respekta prema sebi a i glup je kao i ti, ja takvno nesto ne bi uradio ni da mi se placa ili da neznam sta, ja imam svoj ponos. Trazi iskljucivo aktivnog tipa do 30 godina, lepo gradjenog i obdarenog. Jednom je cak frik sjedio a ja i Lana izlazimo iz spremista ali snasla se i rekla da sam joj pomogao stavit to sigurno :- prazne gajbe u spremiste, kao stalni smo tuvec smo domaci. Ovo pocinje sve manje zvucati kao troll : - Prodaje se zemljiste u Barbarigi. Necu vise odgovarati na ovakve gluposti, ako nemate nesto konkretno za ponuditi, slobodno zaobidjite ovo. Sve ostalo mozemo po dogovoru. Ovako, nece ni znati sto ga je snaslo, a onda je kasno hehehe. Dnevni najam apartmana 25 evra. Jel ce ti nastaviti biti decko nakon toga. Za stariju gospodju lijep ambijent i docek nove godine sve diskretno Kontakt viber +387 65 568 808. Potreban muskarac za intimno druzenje, necu nikome da se pravdam jer volim sve sto vole mladi. Nadam se da ce biti zainteresiranih, necu sada svima slati slike, nego cu selektirati nakon dcka dopisivanja kome ce ici slika. Zelim mu to vratit, i to sa totalnim neznancem. Novac me ne interesuje. Beogradjanka sam u poseti Sarajevu.



Kako Naci Curu/Momka U Danasnje Vrijeme !!! #1 - UPOZNAVANJE
Dnevni najam apartmana 25 evra. Za stariju gospodju lijep ambijent i docek nove godine sve diskretno Kontakt viber +387 65 568 808. Necu vise odgovarati na ovakve gluposti, ako nemate nesto konkretno za ponuditi, slobodno zaobidjite ovo. Svaka ti cast curo ako nadjes nekog sa ove grupe trazim decka od 17 godina ce ti to uradit onda taj netko nema niti malo respekta prema sebi a i glup je kao i ti, ja takvno nesto ne bi uradio ni da mi se placa ili da neznam sta, ja imam svoj ponos. Ovo pocinje sve manje zvucati kao troll : - Prodaje se zemljiste u Barbarigi. Lepa sam,zgodna i pametna Devojka. Sve ostalo mozemo po dogovoru. Zelim mu to vratit, i to sa totalnim neznancem. Jel ce ti nastaviti biti decko nakon toga. Beogradjanka sam u poseti Sarajevu. Po mogućnosti Palilula, Pančevački put, Borča, ali i u drugim delovima grada. Potreban muskarac za intimno druzenje, necu nikome da se pravdam jer volim sve sto vole mladi.

[Sms oglasi zagreb|Krema za analni sex|Serbian Porno (GAYS) » Best Videos (GAYS) » 1]








Post je objavljen 26.12.2018. u 11:05 sati.