Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ucprinunas

Marketing

Ljetni kolač od jagoda - Susret s djevojkom

BRZI LJETNI KOLAČ: Poslastica za nepce od samo četiri sastojka










Click here: Ljetni kolač od jagoda






Ostaviti malo u frižideru. Oetker svojim proizvodima doista godinama prisutan u velikoj većini mojih recepata za kolače. S obzirom na to da se u pripremi ovog kolača koristi mrvičasto tijesto nemate problem s valjanjem, pucanjem, lijepljenjem i ostalim nezgodama koje se javljaju kod izrade kolača od prhkog tijesta.



Ljetni kolač od jagoda

Oetkera što zbog iznimno lijepe suradnje, što zbog činjenice da je Dr. Skloniti sa vatre i ostaviti da se ohladi. Prokuvati još minut — dva i skloniti sa vatre. Jagode posuti s malo šećera i redati ih po kori.



Ljetni kolač od jagoda

BRZI LJETNI KOLAČ: Poslastica za nepce od samo četiri sastojka - Staviti vodu da provri.



Ljetni kolač od jagoda

Iako će se na ovakav tip nepečenog kolača u svako doba odlučiti svatko tko iole ne voli u kuhinji provesti puno vremena, za mene, koja sam sušta suprotnost toga i kuhinju obožavam, ovo je idealan kolač za vruće ljetne dane i dobro došla opcija kada nemam puno vremena. Morali ste već primijetiti kako u zadnje vrijeme često iskušavam proizvode Dr. Oetkera što zbog iznimno lijepe suradnje, što zbog činjenice da je Dr. Oetker svojim proizvodima doista godinama prisutan u velikoj većini mojih recepata za kolače. Prašak za pecivo i vanilin šećer se apsolutno tu podrazumijevaju sami po sebi, no ono što me je proteklih godina posebno obradovalo je recimo njihov Bourbon vanilin šećer koji stvarno koristim često i od kojega mi kolači imaju baš posebno finu aromu. Jeste ga probali već kada? Ovoga puta na probu je došlo pakiranje. S obzirom na sezonu bresaka, logično mi se učinilo napraviti jednu kremastu poslasticu sa breskvama koja će baš osvježavati. Malo se teže reže zbog stvarno velike količine kreme i komadića svježih breskvi pa ne izgleda previše dekorativno, no to mu ne umanjuje divotu koju pruža nepcu svakim zalogajem. Oetker kreme s okusom vanilije. Pogledajte više o Dr. Oetker kremama za torte sa slatkim vrhnje i drugim dodacima za kolače! Recept u slikama snimljeno digitalnim fotoaparatom :.



Brzi kolač sa jagodama - Video - Strawberry Cake Recipe
Ulupati slatku pavlaku pa pola dodati kremu od pudinga. Ljeto je vrijeme kada potrebu za slatkim uglavnom zadovoljavamo sladoledima, ali ako vam dolaze gosti sigurno ćete veće iznenađenje napraviti ako poslužite neki ljetni kolač ili voćnu tortu. Bez obzira tražite li recept za , voćne torte, tortu od sira, glazuru za tortu ili samo trebate ideju kako dekorirati vašu tortu sigurno ćete na našoj stranici pronaći nešto interesantno. Posebno umutiti mikserom šlag i dodati ga umućenoj pavlaci ručno. U tepsiju poredati petit keks predhodno namočen u mlijeko. Jagode posuti s malo šećera i redati ih po kori. Izgnječiti ili izblendirati jagode. Preko staviti malo više od pola krema pa naseckati jagode, opet malo više od pola mere. Peći 30 minuta na 180 °C u četvrtastom plehu obloženom papirom za pečenje. S obzirom na to da se u pripremi ovog kolača koristi mrvičasto tijesto nemate problem s valjanjem, pucanjem, lijepljenjem i ostalim nezgodama koje se javljaju kod izrade kolača od prhkog tijesta. Piškote ovlaš natapati sokom od jagoda, pa ređati na veći poslužavnik: piškote, otopljenu čokoladu, fil, sve dok ima fila.

[Ceski sex za pare|Sto je tinder|Upoznavanje sa roditeljima forum.hr site www.forum.hr]








Post je objavljen 26.12.2018. u 11:03 sati.