Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smariplafti

Marketing

Dara bubamara slike - Susret s djevojkom

Zabava










Click here: Dara bubamara slike






S obzirom na to da su početkom godine u javnost dospele Darine fotografije iz tuš-kabine, pevačica će u istom maniru da isprati i ovu godinu. Zlatna haljina koju je nosila više je otkrivala nego pokrivala, pa su tako njene nemirne grudi u jednom trenutku ispale iz dekoltea, pa je kolege častila prizorom svoje bradavice.



dara bubamara slike

Ona je obajsnila da i njen suprug Milan Kesić šalje slične fotke njoj. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast - rekla je Dara Bubamara za Informer. Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.



dara bubamara slike

Zabava - The divorce came in 2016 after media scandal in which her private nude photos leaked to the public.



dara bubamara slike

U javnost su procurele fotografije gole Dare Bubamare, a pevačica se pravda da one nisu bile namenjene ljubavniku, nego njenom mužu. Ona je obajsnila da i njen suprug Milan Kesić šalje slične fotke njoj. Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Kada smo bili razdvojeni, ja sam njemu slala te fotografije. Pa svi to rade! Ne postoji čovek koji u svom mobilnom telefonu nema bar jednu fotografiju na kojoj je go. Ma svi smo mi rođeni goli, a to što Milan i ja radimo je ljubav, strast - rekla je Dara Bubamara za Informer. Zato sam se iznervirala, a ostalo me ne interesuje. Ja sam pevačica, nisam starleta. Nikada u karijeri nisam igrala na kartu erotike, seksa, pa me boli što sam sada tako predstavljena - tvrdi Dara Bubamara. Ona je za medije izjavila da pije bensedine ceo dan i da suprug Milan sve vreme pored nje. Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. Dara tvrdi da su poruke i slike nastale dok je muž Milan bio u Parizu, pa mu je slala seksi fotografije jer joj je nedostajao. Milan Kesić nije želeo da komentariše suprugine fotografije. Molimo vas da pročitate sledeće uputstvo: Srbija Danas zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbije Danas.



Procurio tajni video Dare Bubamaree
Nastale su u mom stanu, u našoj spavaćoj sobi. Navodno je u pitanju dečko kojeg je upoznala preko Instagrama, a spekulisalo se da je u pitanju 16 godina mlađi fubaler. U javnost su procurele fotografije gole Dare Bubamare, a pevačica se pravda da one nisu bile namenjene ljubavniku, nego njenom mužu. In April 2018 she held her biggest and most complex concert in , which led to breakup of her friendship with , who signed her concert for one week before Daras and reconciliation with , who supported Dara and was a guest on her concert. Ona je za medije izjavila da pije bensedine ceo dan i da suprug Milan sve vreme pored nje. The divorce came in 2016 after media scandal in which her private nude photos leaked to the public. Foto: Reprint Skandal Bivši se sprda A pre mu nije smetalo...

[Sex iz bosne|Cro porn|Posao > Ponuda > Posao u inozemstvu]








Post je objavljen 26.12.2018. u 09:23 sati.