Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harddigiteam

Marketing

Razvaljivanje matorke - Datiranje za seks

Jebanje dlakave picke










Click here: Razvaljivanje matorke






Čim sam pristao odvezali su me i pustili, ali su mi dali prvo cedulju jednu. Darko joj je svršio po licu i stropoštao se na krevet. Osecaj da je Darko sigurno nikad nece zaboraviti jos ju je vise palilo.



razvaljivanje matorke

Bol u vilici zbog sisanja ogromne mlade kurcine. Neiskustvo je učinilo svoje. Darko se bez imalo srama zagledao u prizor na sedistu do sebe i pukao. Čula sam da ima momaka koji dođu ako ih pozoves i dobro te izjebu za 50 evra.



razvaljivanje matorke

SRPSKI BESPLATNI DOMAĆI PORNIĆI - Onda se malo odmaknuše obojica i počeše da se dive njenom telu.



razvaljivanje matorke

Ovo je nastavak price o mojoj. Postala je nezasita kurca tako da se ponasala kao porno glumuca uvek spremna za sex pocela je da se sa svima jebe.. Ovaj dogadjaj se desio pre dva dana. Bilo je leto napolju 45 stepeni sve gori. Komsija spasoje je bio ziveo kuci pored nase. On je nesto radio u basti ali nije ubao busilicu a trebala mu je a moj otac je imao I onda je on isao da trazi na zajam. Mama je bila na poslu brat na moru, ja I seka sami u kuci. Ja sam bio u svojoj sobi niko nije znao da sam u kuci pa sam mogao da ih prisliskljujem. Sestra je bila u kuhinji oni su usli odmah sam primetio kako je komso pocrvenio I vedela mu se jasna izbocina na sorcu. Donela je im sok ali se sapela I razbila case. Ona se sagela da pokupi caletu I komsi se odmah digao I onda je cale pomilovo po guzi ona se okrenula I uhvatila ga za kurac izvadila ga je iz ga I opalio je po licu. Bio je bas velik oko 19 cm. Onda je pocela da pusi I da mu drka tada je tata rekao ajde komso opusti se I onda je I on drkao posle je I njemu pusila. Skinuli su joj majicu komso je odmah uhvatio za sisu I poceo da lize ona je stenjala. Tata je skinuo sorc a ispod nije imala nista sto je njih jos vise napalilo stavili su joj 2 prsta u picku I lizali su joj picku. Onda su je nabili na kurac I onda je zajahala prvo caleta a onda I komsu lupo joj je komso po guzi I govorio svakakva inena kurvo droljetino. Posle nekoliko minuta ubrzo su svrsili po faci po mojoj sestri. Komsija je rekao da bi voleo cesce da je jebe sa njegovim sinivima 3 otac I sestra su se slozili I dogovorili su se uvece tata je rekao da ce samo ona biti u kuci I da mogu da je jebu. Mi smo otisli kod neke tetke na slavu a ona je ostala u kuci kao izgovor neide joj se. Taj snimak cu zauvek cuvati ona je vristala dok su je ova trojica zajedno jebali sve rupe bile su pune posle su joj svrsili po faci Nastavak priče.



POHOTNA PROFESORKA - "LUSI"
Tako je bilo i jedne subote pridvece. Ali nije bilo odmora za njega. Svi videovi su poredjani u kategorije tako da lako mozete pronaci sve videove sto vas zanimaju I sto ce vas zadovoljiti. Grcala sam od zadovoljstva. Bar će joj se nešto dešavati dok se bude upucavala tom mladom majstoru. Ovaj iza nje zavuče ruke ispod suknjice I strga one tangice sa nje.

[Seksi cure slike|Zene za upoznati|Srpska matorka]








Post je objavljen 25.12.2018. u 21:41 sati.