Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onenerset

Marketing

Global 31, studeni 2017 by Global novine - Susretit će se u sredini










Click here: Global 31, studeni 2017 by Global novine






Defuzioniranje — misli osvještavamo kao mentalne događaje koji odlaze i dolaze, a ne potvrde naših tjeskoba ili strahova. To je dugotrajan i iscrpljujući meč bez pobjednika, a mi zapnemo u publici i postanemo pasivni promatrač, a ne aktivni sudionik. Jasne životne vrijednosti — definiranje onoga prema čemu želimo ići kroz život, a ne od čega želimo pobjeći.



Global 31, studeni 2017 by Global novine

Jasne životne vrijednosti — definiranje onoga prema čemu želimo ići kroz život, a ne od čega želimo pobjeći. Zaštita autorskog prava Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama zaštićeni su autorskim pravom i mogu se koristiti samo pod uvjetima propisanim Zakonom. Promjene Narodne novine d.



Global 31, studeni 2017 by Global novine

- Razvoj psihološke fleksibilnosti pomaže nam da prestanemo biti dio publike i aktivno se uključimo, prihvatimo i teške dijelove igre, bivajući sada i ovdje, razvojem sljedećih vještina: 1.



Global 31, studeni 2017 by Global novine

Ivana Mrgan Situacije javnog nastupa, primjerice, izlaganje seminara ili usmenih ispita, često nose dozu nelagode ili čak tjeskobe. Takav tijek misli prerasta u stalni mentalni tenis između osjećaja krivnje zbog prošlih i straha od budućih pogrešaka. To je dugotrajan i iscrpljujući meč bez pobjednika, a mi zapnemo u publici i postanemo pasivni promatrač, a ne aktivni sudionik. Razvoj psihološke fleksibilnosti pomaže nam da prestanemo biti dio publike i aktivno se uključimo, prihvatimo i teške dijelove igre, bivajući sada i ovdje, razvojem sljedećih vještina: 1. Prihvaćanje — aktivno i svjesno prihvaćanje naših iskustava i reakcija kako dolaze bez nastojanja da ih mijenjamo ili utječemo na njih. Defuzioniranje — misli osvještavamo kao mentalne događaje koji odlaze i dolaze, a ne potvrde naših tjeskoba ili strahova. Puna prisutnost — biti prisutan ovdje i sada te promatrati ono što se događa a da nas događaji ne ponesu. Tako možemo osvijestiti val tjeskobe i pratiti kako on splašnjava i prolazi kao što se postupno smiruju valići na površini vode u koju je ubačen kamen. Jasne životne vrijednosti — definiranje onoga prema čemu želimo ići kroz život, a ne od čega želimo pobjeći. Nekad će to značiti i teške odluke ili iskustva, ali treba prihvatiti i taj dio paketa. Psihološka fleksibilnost možda neće učiniti život mnogo lakšim ili ugodnijim, ali će pomoći u življenju punim plućima prihvaćanjem nekih pravila igre, ali da nas ona potpuno ne definira. RUBRIKA U SURADNJI S: prof. Ivana Mrgan, kognitivno-bihevioralna terapeutkinja E-mail: O NAMAGlobal kao studentski medij izlazi u tiskanom i digitalnom izdanju, izdavač je Fakultet političkih znanosti u Zagrebu, dok je portal pokrenula Udruga Global. Autori su najvećim dijelom studenti. Projekt Globala dobitnik je Posebne Rektorove nagrade 2014.




Jasne životne vrijednosti — definiranje onoga prema čemu želimo ići kroz život, a ne od čega želimo pobjeći. Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. Defuzioniranje — misli osvještavamo kao mentalne događaje koji odlaze i dolaze, a ne potvrde naših tjeskoba ili strahova. Tako možemo osvijestiti val tjeskobe i pratiti kako on splašnjava i prolazi kao što se postupno smiruju valići na površini vode u koju je ubačen kamen. Projekt Globala dobitnik je Posebne Rektorove nagrade 2014. Promjene Narodne novine d. Ove internetske stranice sadrže i informacije trećih osoba i poveznice na druge internetske sadržaje. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi Narodnim novinama d. Na petoj godini studenti biraju između kolegija farmske životinje i konji, kućni ljubimci ili higijena i tehnologija animalnih namirnica te veterinarsko javno zdravstvo. Prihvaćanje — aktivno i svjesno prihvaćanje naših iskustava i reakcija kako dolaze bez nastojanja da ih mijenjamo ili utječemo na njih. Opći uvjeti korištenja Odgovornost za objavljene sadržaje Narodne novine d. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi Narodnim novinama d.

[Decko trazi decka sarajevo|Ljubav I Mrznja 93 Epizoda Cela 2845> :: WikiBit.me|Ona trazi njega split]








Post je objavljen 25.12.2018. u 20:31 sati.