Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vesrialiavui

Marketing

Sjajna Alzasovka Natalija Vugrinec Kikelj nadmašila sve svoje muške kolege - Pronađite djevojku










Click here: Sjajna Alzasovka Natalija Vugrinec Kikelj nadmašila sve svoje muške kolege






Božidar Kolarič, SK Alzas, 562 kr. Simon Simoni, SD J.



Sjajna Alzasovka Natalija Vugrinec Kikelj nadmašila sve svoje muške kolege

Ono po čemu će se pamtiti zadnje ovosezonsko natjecanje u Murskoj Soboti još jedan je odličan rezultat Natalije Vugrinec Kikelj, sve bolje čakovečke natjecateljke koja je ovaj put zasjenila sve muške kolege iz svoje ekipe, ali i veliki broj drugih natjecatelja jer je upucala peti rezultat cijelog natjecanja. ŠSD Murska Sobota 4361 kr. Majda Raušl, SK Ptuj, 561 kr. Boštjan Simonič, SD J.



Sjajna Alzasovka Natalija Vugrinec Kikelj nadmašila sve svoje muške kolege

- PLE Zalaegerszeg B 9667 kr. SD Juršinci 9936 kr.



Sjajna Alzasovka Natalija Vugrinec Kikelj nadmašila sve svoje muške kolege

U mjestu Turnišče, u Sloveniji, 23. SK Alzas iz Čakovca nastupio dana 23. To je dobar rezultat ekipno 1681 kruga i 35 centri. Skupno je SK Alzas trenutno treći. Pojedinačno je nastupila Kikelj Vugrinec Natalija 549×12 i Turk Marijan 503×3. Zadnje kolo, šesto, puca se u Murskoj Soboti dana 19. Ostavi komentar Media Novine d. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje Media Novine d. Obrada prikupljenih osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka. Politika zaštite privatnosti obuhvaća: 1. Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka, 2. Korištenje i pohranjivanje Kolačića, 3. Veze s drugim stranicama, 7. Obavijest o promjenama i kontakt. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo kliknite: Zaštita privatnosti.




SK Ptuj 10186 kr. Majda Raušl, SK Ptuj, 2837 4. To je dobar rezultat ekipno 1681 kruga i 35 centri. Miklos Tatrai, PLE Zalaegerszeg, 587 kr. SD Štefan Kovač Turnišče 8181 kr.

[Seks na videu|Stoliv crna gora|Kako da izbrisem profil na Facebook]








Post je objavljen 25.12.2018. u 18:56 sati.