Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plicquainostma

Marketing

More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016 - Pravi datiranje

HERCEG NOVI. CRNA GORA - LETOVANJE










Click here: More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016






U vreme I i II Svetskog rata utvrđenje je korišćeno kao zatvor. Već prvi pogled na Stari grad otkriva niz zidina sa visokim i snažnim kamenim tvrđavama i kulama. Podaci na našim web stranicama su informativnog karaktera. Zaljubljenici u more i podvodni svet aktivni kupači i gnjurci veoma lako će otkriti svoja mesta za uživanje i relaksaciju:kupališta, plaže, ili Klub Ronilaca i Marinu.



More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016

U ponudi imamo apartmane i sobe sa zasebnim kupatilom. Imaju tv kablovska klima parking 24h vodu internet balkon sa pogledom na more. U ponudi imamo apartmane i sobe sa zasebnim kupatilom. Plaža Lazaret-nalazi se u Meljinama peščana plaža koja ima oblik srpa sa postepenim ulaskom u more.



More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016

Smeštaj: Herceg Novi, Crna Gora - U ponudi imamo apartmane i sobe sa zasebnim kupatilom.



More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016

Apartmani su novogradnje sa izvanrednim panoramskim pogledom na more! Udaljenost plaze je 150 metara ,kapija starog grada 200 metara , u ponudi jos tri dvokre... Dva apartmana u prizemlju sa svojim dijelom bašte, dvokrevetne sobe na spratu, sa zasebnim kupatilom i ljetnom kuhinjom, balkonom i pogledom na more. Besplatan bežični internet, stalno voda, TV, klima. Nalaze se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, na Savini. Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora 80m i pogled na Bokokotorski zaliv učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana. Lokacija Apartmani se nalazi na udaljenosti od 20 metara od obale Potrebno je svega 10 minuta pjesace... Apartmani su trokrevetni sa pomocnim lezajem u predsoblju. Posjeduju komplet opremljenu kuhinju i kupatilo ves masina. Svaki apartman ima zasebnu terasu sa pogledom na more,i bastu u dvoristu sa up... Naselje Lalovina je uz more, a do nas dolazite tako što na magistralnom putu Zelenika-Meljine-Herceg Novi, skrenete LEVO pre tunela izmedju Zelenike i Meljina! Na 100 metara od plaže, u mirnom i tihom k... Nasi apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, kupatilom, veliku sobu i balkon sa pogledom na more. Sobe se nalaze na spratu, sa... Svih pet studija su klimatizovani, sa svojim kupatilom, imaju TV, DVD filmovi obezbjeđeni , fen za kosu, bežični Internet. Dva studija imaju balkone sa pog...



Czarnogóra Igalo Herceg Novi 2016
Igalo Igalo je poznato kao turističko mesto, a zahvaljujući ljekovitom morskom mulju sa Blatne plaže - ili kako je još nazivaju Stara banja, centar je zdravstvenog turizma Crne Gore. Letovalište ima više vrsta lijepo uređenih plaža: popločane, šljunkovite, kamene, kao i pješčanu plažu sa čuvenim ljekovitim blatom. Letovalište i lečilište Igalo ima odličnu saobraćajnu povezanost jer je u njega može stići iz svih pravaca i svim prevoznim sredstvima. Apartmani i sobe Igalo privatni smjestaj POVOLJNO Izdajem sobe i apartmane u Igalu Herceg Novi-Crna Gora. Skadarsko jezero - Nacionalni park Skadarsko jezero je nadaleko čuven po bogastvu i raznovrsnosti biljnog i životinjskog sveta koji naseljavaju najveće jezero na Balkanu. Wi-Fi, i parking u neposrednoj blizini k... Apartmani su tipa studio sa 2+2 ležaja, kuhinjom, kupatilom, terasom sa garniturom za sjedenje, besplatnom bežičnom internet konekcijom i LCD-kablovskom televizijom. Igalo predstavlja centar zdravstveog turizma Crne Gore, zahvaljujući svom lekovitom morskom ulju sa Blatne plaže. Putnici koji koriste voz na raspolaganju imaju železničku stanicu — 100 km, a u to m gradu je i luka. Naziv nosi po austrijskom generalu Mamuli po čijem planu je izgrađeno utvrđenje krajem 19 - og veka. Zahvaljujući boji mora i dubini u pećini 3 - 5m koja se iobrazuje refleksijom suncanih zraka o površini vode koji prodiru kroz ulaze ova impozantna pecina nosi naziv Plava špilja. Tokom boravka u Igalu posetite kuću Ive Andrića koja se nalazi u Herceg Novom a danas je pretvorena u klub književnika.

[Mlf pornici|Najbolji uleti (za cure i dečke 16+)|Najljepše gole žene na svijetu]








Post je objavljen 25.12.2018. u 18:22 sati.