Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/advilhewatch

Marketing

Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA - Lijepe djevojke

Mob&IT










Click here: Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA






Bus Plus sistem pruža raznovrsne servisne informacije o javnom gradskom prevozu u Beogradu. Potpuni respect sa moje strane! Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila npr.



Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA

Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu. Treba napomenuti da je ovo neoficijelna aplikacija, otvorenog je koda i možete ga pronaći na. Prva zvanična Bus Plus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu.



Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA

Ovaj sajt ne možete videti u pretraživaču koji koristite. - Paper contactless cards Contactless paper tickets are sold and complement at all locations for sale. Aplikacija omogućava da se putem mobilnog telefona dobiju informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na trenutnu lokaciju onog koji želi da sazna gde se vozilo nalazi.



Bus Plus :: ANDROID BUS PLUS APLIKACIJA

Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu. Odabirom ikonice u gornjem levom uglu mape, prikazuju se samo vozila koja sadrže funkcionalnu rampu za pristup invalidskih kolica. Takođe, odabirom nekog od prikazanih vozila na mapi otvara se balončić sa opisom tipa vozila npr. Prilikom lociranja vozila na mapi, omogućen je automatski prikaz brojeva linija i kodova stanica bez dodirivanja ikonica na ekranu. Meniju sa početnim opcijama može da se pristupi i direktno iz mape. Takođe, preko istog menija vrši se izbor odabrane stanice sa mape u bazu odabranih stanica. IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI Podaci koji se dobijaju preko BusPlus android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru Integrisanog tarifnog sistema javnog prevoza u Beogradu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije. Preuzimanje aplikacije je besplatno. Pri korišćenju aplikacije, mogu Vam biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera. BusPlus aplikacija je jedina zvanična aplikacija BusPlus sistema. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. Novosti u poslednjoj verziji: Verzija 2.



Bus Simulator 3D for Android - iOS
Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti. The user card complements the desired amount of money, each achieved a run-off card with the amount that represents the price of the ride. This type of card must be authenticated validated at the beginning of the trip check in. Vaš mobilni račun biće zadužen za iznos koji obuhvata cenu karte i odgovarajući iznos naknade za korišćenje usluge. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije. Aplikacija omogućava da se putem mobilnog telefona dobiju informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na trenutnu lokaciju onog koji želi da sazna gde se vozilo nalazi. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije. Recent changes: Manje ispravke Prva zvanična BusPlus aplikacija omogućava Vam da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Beogradu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i položaje vozila u dnevnom saobraćaju za izabrane linije ili sve linije koje nailaze na određenu stanicu. Servis je dostupan isključivo korisnicima mobilnih mreža u Srbiji.

[Erotika porn|Pricaonica upoznavanje dopisivanje|Uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze]








Post je objavljen 25.12.2018. u 08:03 sati.