Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/longparwordral

Marketing

Engleski jezik poslovno dopisivanje knjiga - Karlovac

Nemački jezik










Dating Site: Engleski jezik poslovno dopisivanje knjiga






Nova knjiga, ebook je postavljena. Isto tako se nadam da ćete se lepo zabaviti, dok je budete čitali i da ćete nešto naučiti. Ima dosta aktivnih linkova, koji će vas odvesti do puno primera, nadam se da ćete ih lepo iskoristiti.



engleski jezik poslovno dopisivanje knjiga

Možete je pruzeti i Znate da se trudim da odgovorim, ne uvek putem mejla ili u komentarima, nego konkretno u postovima, na sva vaša pitanja i molbe, koliko je u mojoj moći. Namijenjena poslovnim ljudima, stručnjacima iz različitih područja, prevoditeljima te studentima i apsolventima svih dodiplomskih i poslijediplomskih studija. Tražili ste na jednom mestu osnove poslovnog engleskog jezika i sada je tu pred vama i za vas ona nova knjižica, samo je potrebno da je preuzmete.



engleski jezik poslovno dopisivanje knjiga

E-katalog Knjižnice - Poslovni engleski — ebook, besplatno preuzimanje Kao što sam već najavila, u nekim ranijim tekstovima, mali poklon od mene za vas. Možete je pruzeti i Znate da se trudim da odgovorim, ne uvek putem mejla ili u komentarima, nego konkretno u postovima, na sva vaša pitanja i molbe, koliko je u mojoj moći.



engleski jezik poslovno dopisivanje knjiga



ucimo engleski
Ima dosta aktivnih linkova, koji će vas odvesti do puno primera, nadam se da ćete ih lepo iskoristiti. Namijenjena poslovnim ljudima, stručnjacima iz različitih područja, prevoditeljima te studentima i apsolventima svih dodiplomskih i poslijediplomskih studija. Možete je pruzeti i Znate da se trudim da odgovorim, ne uvek putem mejla ili u komentarima, nego konkretno u postovima, na sva vaša pitanja i molbe, koliko je u mojoj moći. Nova knjiga, ebook je postavljena. Tema je — poslovni engleski. Sadžaj: — Kako napisati poslovni email na engleskom i srpskom jeziku — Kako napisati poslovno pismo na engleskom jeziku — Kako napisati upit, zahtev za ponudu — Šta je memorandum a šta memo — Kako napraviti novogodišnju čestitku za poslovne partnere — Sve u vezi novca, plaćanja i finansija na engleskom jeziku U međuvremenu, kao i uvek biće novih postova i novih tema. Tražili ste na jednom mestu osnove poslovnog engleskog jezika i sada je tu pred vama i za vas ona nova knjižica, samo je potrebno da je preuzmete. Poslovni engleski — ebook, besplatno preuzimanje Kao što sam već najavila, u nekim ranijim tekstovima, mali poklon od mene za vas. Isto tako se nadam da ćete se lepo zabaviti, dok je budete čitali i da ćete nešto naučiti. Hrvatska prilagodba knjige poznatog svjetskog izdavača Langenscheidt, s naslovom ˝Poslovno dopisivanje na hrvatskom i engleskom˝ donosi 100 uzoraka poslovnih pisama na hrvatskom i engleskom jeziku iz svakodnevne poslovne prakse, te 4000 gotovih rečenica koje se mogu kombinirati s pismima iz prvog dijela ili ih se može koristiti za sastavljanje novih pisama.

[Hrvatski video chat|Brojevi mobitela slobodnih cura|Zoom dating site]








Post je objavljen 25.12.2018. u 03:04 sati.