Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avivtiterp

Marketing

Dodirni me slučajno - Pronađi pratnju

Masimo ekranizovao me










Click here: Dodirni me slučajno






Ona još u šoku, stoji pored štanda, a ja od Seje tražim ima li šta za mene. No, tu nije kraj kuriozitetima na novom Massimovom studijskom albumu. TV Reklama - Massimo - Dodirni me slucajno album by aquariusrecordshr. Ako je Popeskićev zaštitni znak monumentalni aranžman, s dosta klasičnih instrumenata, slušatelj će u ostalim pjesmama prepoznati gitaristički pristup, više nego što to obično biva na Massimovim pjesmama.



Dodirni me slučajno

Ovo je, kažu oni koji su ga imali priliku čuti dok je nastajao, najzreliji Massimov album do sada. Dragi naši, prije nego sto odlučite ostati i budete dio ove grupe, iščitajte pravila ponašanja, koja vam ovdje … donosimo i ujedno vas, prije svega, pozivamo na druženje i zabavu a onda na slobodu iznošenja mišljenja, stavova i pogleda o ŽIVOTU, LJUBAVI i PRIJATELJSTVU, na slobodu iznošenja najiskrenijih i najdubljih emotivnih stanja, bez bojazni da ce te biti zloupotrebljeni. A sve bi bilo drugačije da Rasim nije 'zavirio' u kompjuter.



Dodirni me slučajno

Massimo - Dodirni me slucajno - Taman kada je Selma pomislila da je taj dan više ništa ne može iznenaditi, pri ulasku u restoran sa zvučnika se čula-pogađate-njena pjesma. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje.



Dodirni me slučajno

Published on September 23rd, 2013 by admin 0 Massimo Savić — Dodirni me slučajno Za tvojim korakom ću ponovo.. Za tvojim dodirom ako potonem.. Pusti me, nek potonem.. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan.. Netko će ljubit, a netko ostat sam … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. Izvuci me sa dna ponovo.. Ne daj me … Dodirni me slučajno, udahni mi život ponovo.. Ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno … Za tvojim pogledom ću pogledom.. Za tvojim dodirom ako potonem.. Pusti me, nek potonem.. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan.. Netko će ljubit, a netko ostat sam … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. Izvuci me sa dna ponovo.. Ne daj me … Dodirni me slučajno, udahni mi život ponovo.. Ti to možeš sigurno, rukom koju znam već odavno … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. Izvuci me sa dna ponovo.. Ne daj me … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. Izvuci me sa dna ponovo.. Ne daj me ….



Sedative - Dodirni me [cover]
Discover Massimo Savić' s full discography. Massimo Savić - dodirni me slucajno - Akordi. U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan.. On je ubijeđen, a i sam je to više puta rekao, da je tekst pjesme napisao sarajevski kantautor Dino Muharemović. Am Dodirni me slucajno, Dm udahni mi život ponovo, E ti to možeš sigurno, F E rukom koju znam vec odavno. Album na kojem se nalazi pjesma Selme Jusufović Massimo Savić je objavio krajem prošle godine, a kritičari i publika se slažu da je jedna od negovih najboljih ikad otpjevanih. Ne daj me … Dodirni me slučajno, kad bez daha ostanem.. Pogleda me Dino i kaže: Je..

[Erodate forum|Čupave pičke|Erotkse price]








Post je objavljen 24.12.2018. u 16:29 sati.