Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/atpivenbott

Marketing

Erotske p - Stranica za upoznavanje

EROTSKE PRIČE










Click here: Erotske p






Te noci nisam ni otisao kod ujne na spavanje. U početku sam polako,a kasnije sve jače i jače se zabijao u njenu picu. Prebacih se na nju, rasirih joj noge i poceh da joj ga uterujem u picku. Doduse, kurac mi nije bio bas tvrd ali je bio natecen i brzo se ukrutio!



erotske p

Kada je ušao do kraja,krenuo sam naprd nazad da joj ga nabijam. Vidim na tv u ispod idu oglasi, uglavnom muški. Pozvao sam Ivanu i rekao sam joj da danas ne možemo da vežbamo,ali ako joj nije problem može da dođe večeras kad dođem s posla.



erotske p

Erotske Priče - To mjesto je naravno na osami, dugo beskrajno polje i rijeka pored nas. Nikada ne izlazimo iz auta nego samo tu sjedimo.



erotske p

Sa nepunih 18 sam se već uveliko drogirao težim drogama, tukao sam se, navijao, imao problema sa policijom. Koliko sam samo glup bio, nisam ni bio svestan da je to moglo da ne košta celog narednog života. Ali, imao sam jednu dobru osobinu. Učio sam i prolazio sam 5,00 tokom cele srednje škole. Upisao sam faks sa istim navikama, ali posle nepune jedne godine sam se promenio iz korena. Moja sreća je bila ta što nisam nikada bio osuđivan i što se nisam navukao na drogu, iako mi je najbolji drugar tada završio u zatvoru mesec dana posle svega. Našao sam devojku, otkačio sam loše društvo i sad sam uspešan čovek u svim poljima, i porodično i karijerno. Ovo pišem da skrenem pažnju klincima. Ja sam samo imao prevelike sreće, mnogi nisu. Zato deco, pamet u glavu, mnogo je život duži i kompleksniji od prvih 20 godina.



Hot New Sex Porn Erotic X videos free
Uskoro joj se bližio osamnaesti rođendan,i često mi je pričala kako će da ga proslavi. Sutradan kad je Ivana došla da vežbamo,isto je bilo. Ja sam sa devojkom ipak otišao nešto ranije,jer sutradan sam radio u prvu. Htela je ona to da iskoristi, da je jebem, ali slaba vajda… Nisam joj udovoljio! Dok sam se tuširao palo mi je napamet, a što ja nebi pojebao Ivanu onak drugarski,nemora niko za to da zna.

[Sex kontakti split|Oglasi gay|Bracni oglasi crna gora]








Post je objavljen 24.12.2018. u 14:18 sati.