Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ngiransaness

Marketing

Ljubavni horoskop 2018 - Susret s djevojkom

Ljubavni horoskop za 2018. godinu - Vaga










Click here: Ljubavni horoskop 2018






Isto tako, u vezi s ovnom, ne smijete pokazivati ljubomoru. Vreme je odlično za učvršćivanje odnosa sa ljudima koji vas okružuju. LAV Sa Venerom na Zenitu, veze Lava tokom aprila 2018.



ljubavni horoskop 2018

Ovo traje do 12. Sve to će se dogoditi s naznakom da je potrebno više komunikacije, zrelosti u vašem načinu razmišljanja i u vašim izborima. Kod parova koji su dugo zajedno može se probuditi zaigranost i raspoloženje za flertove, dosada nestaje a ljubavni život se zagreva. Venera, planeta ljubavi Blizanaca, je u harmoničnim aspektima u prva tri dana u mesecu, a nakon toga se suočava s opozicijama s Plutonom i Marsom i kvadratima s Uranom i Jupiterom.



ljubavni horoskop 2018

Veliki ljubavni horoskop za 2018 - BLIZANCI 2018 počinje s visokom dozom turbulencija. Oni Ovnovi koji su zauzeti kroz čitavu godinu mogu očekivati intenzivnije osećaje, ali i povećanje strasti prema partneru.



ljubavni horoskop 2018

Godišnji ljubavni za Blizance donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini. Imat ćete priliku da jedno drugome kažete sve što mislite što će rezultirati zbližavanjem ili rastankom. Ako odlučite da ostanete zajedno, ubrzo ćete početi da planirate vjenčanje, a ako raskinete, kratko ćete uživati u slobodi nakon čega ćete upoznati osobu koja će vas oboriti s nogu. Početkom proljeća u ožujku razmišljat ćete o svojim odlukama i preispitivati svoju savijest, pošto ste neke stvari prešutjeli partneru. Travanj je vrlo buran jer sve veće nepovjerenje dešava se Blizancima u vezama i braku, pošto su u vrlo hirovitom periodu. Svibanj je u kojem ćete ipak smiriti svoje strasti i pokušati razgovarati sa voljenom osobom, za neke će i taj pokušaj biti bezuspješan. Početkom lipnja slobodni zaljubit će se u osobu koju su slučajno sreli. Drugi dio lipnja i početak ljeta, vrlo je buran za slobodne Blizance jer će cvjetati od zaljubljenosti. Na sve načine pokazivat ćete naklonost prema vašoj simpaitji. Tokom srpnja one oženjene ili Blizance u vezama, kao grom iz vedra neba pogodit će jedan susret sa osobom iz prošlosti. Tu će buknuti stare strasti, ali i razum će prevladati. Kolovoz slobodnim Blizancima daje mogućnost da konačno nađu svoju idealnu osobu. Ovo je period za njih u kojem bi mogli se i smiriti. Početkom rujna, oni koji su u vezama, preispitivat če vjernost partnera i biti ljubomorni. Dolaskom jeseni svi oni koji su još u nepovjerenju i nerazumijevanju voljene osobe, imaju priliku da otvoreno riješe taj problem. Listopad, koji je hladan, nosi i zahlađenje odnosa i za neke Blizance koji imaju veze na daljinu. Vas to neće toliko brinuti, jer vi ćete se brzo naći u nekoj drugoj priči. Tokom studenoga koji su u braku, imat će želju mijenjati stavove svoga partnera i to će dovesti do konfliktnih situacija. U decembru, oni slobodni Blizanci radovat će se jednom poznanstvu. Početak zime slobodnim Blizancima uz novo poznanstvo nosi i puno strahova, jer shvatit će da nešto osjećaju, što će i njih same iznenaditi. U početku godine u siječnju, mnogi od vas bit će nostalgični i sjetni. Sjećat ćete se nekih prošlih dana, ali sa osmijehom na licu,pa će to neke od vas i potaknuti da kontaktirate osobu iz vaše prošlosti. Veljača za one u braku nosi vrlo važne promjene, neki će planirati trudnoću ili će ona biti spontana. U periodu ožujka ljubavni život Blizanaca miran je i ispunjen.



Ljubavni horoskop mart, prvi deo
Venera u vašem znaku, naročito tokom februara meseca doneće vam i nove emotivne prilike, ali sa aspektima koji su u ovom trenutku važeći, malo je verovatno da bi to moglo biti nešto ozbiljnije. Ovo ste dugo čekali i nećete moći povjerovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Za zauzete, bilo da su emotivne veze ili brakovi u pitanju, dolazi vreme kada se stvari moraju definisati na drugačiji način. Bićete u prilici da ulepšate vaš zajednički dom i da unesete novine i svežine u vašu emotivnu vezu. Do polovice ožujka moguća su neka ograničenja i morat ćete proći kroz mnoge trenutke unutarnje izolacije. STRIJELAC Prvi dio 2018. No, kada su srca vruća I ovakvi periodi se prevaziđu, zar ne? Najnezaboravniji znak Lav sa svojim kraljevskim držanjem u 2018. Konačno ćete moći kontrolisati vlastite emocije i držati stvari pod kontrolom.

[Sexi ispovesti|Apartmani Bečići |Posao crna gora 2018]








Post je objavljen 24.12.2018. u 14:00 sati.