Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/raihurtcyde

Marketing

Prijava na chat - Pronađite djevojku

Sign in to Gmail










Click here: Prijava na chat






Ostalo Poruke koje šaljete moraju biti tekstualne SMS poruke standardne dužine. Poruke koje dobijate od registrovanih korisnika portala Vam se ne naplaćuju. Za sva dodatna pitanja koristite našu stranicu. Poruke koje dobijate od registrovanih korisnika portala Vam se ne naplaćuju.



prijava na chat

Sve poruke koje pošaljete naplaćuju se po unapred utvrđenim cenama za korišćenje portala Sastanak iz Snova i to: 51,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 51,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Dopisivanje sa registrovanim korisnicima portala Da biste započeli komunikaciju sa izabranim profilom pošaljite ime profila razmak tekst poruke na broj 6263 važi za sve mreže. Ostalo Poruke koje šaljete moraju biti tekstualne SMS poruke standardne dužine. Poruke koje dobijate od registrovanih korisnika portala Vam se ne naplaćuju.



prijava na chat

Sign in to Gmail - Dopisivanje sa registrovanim korisnicima portala Da biste započeli komunikaciju sa izabranim profilom pošaljite ime profila razmak tekst poruke na broj 6263 važi za sve mreže. Ukoliko u nekom trenutku želite da uspostavite komunikaciju sa nekim drugim profilom, pošaljite ime novog profila razmak tekst poruke na 6263 i sve naredne poruke koje šaljete idu tom novom izabranom profilu.



prijava na chat

Prijava na servis Za pristup portalu potrebno je da se prijavite na servis. Pošaljite SAN na broj 6263 važi za sve mreže. Time ste se prijavili na SMS chat i možete se dopisivati sa registrovanim korisnicima portala. Prijava se vrši samo jedanput. Cena poruke za prijavu na servis iznosi: 9,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Dopisivanje sa registrovanim korisnicima portala Da biste započeli komunikaciju sa izabranim profilom pošaljite ime profila razmak tekst poruke na broj 6263 važi za sve mreže. Ime profila se unosi samo kada se prvi put obraćate izabranom korisniku. Svaka naredna poruka koju pošaljete prosleđuje se samo tom profilu. Ukoliko u nekom trenutku želite da uspostavite komunikaciju sa nekim drugim profilom, pošaljite ime novog profila razmak tekst poruke na 6263 i sve naredne poruke koje šaljete idu tom novom izabranom profilu. Sve poruke koje pošaljete naplaćuju se po unapred utvrđenim cenama za korišćenje portala Sastanak iz Snova i to: 51,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 51,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. U navedene cene je uključen PDV i ne postoje nikakvi skriveni ili dodatni troškovi. Naplaćuju se samo poruke koje Vi pošaljete. Poruke koje dobijate od registrovanih korisnika portala Vam se ne naplaćuju. Odjava sa servisa Za odjavu pošaljite STOPSAN na broj 6263 važi za sve mreže. Nakon odjave više nećete dobijati poruke sa portala Sastanak iz Snova. Cena poruke za odjavu sa servisa iznosi: 9,60din za korisnike MTS mreže, 3,60din za korisnike Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Ostalo Poruke koje šaljete moraju biti tekstualne SMS poruke standardne dužine. MMS poruke za sada nisu podržane. Za sva dodatna pitanja koristite našu stranicu. Administrator portala će Vam odgovoriti u najkraćem moguće roku.



UKRALI SMO DEČKU PSA! l LayZ l Videostar top 3
Time ste se prijavili na SMS chat i možete se dopisivati sa registrovanim korisnicima portala. Prijava se vrši samo jedanput. Cena poruke za odjavu sa servisa iznosi: 9,60din za korisnike MTS mreže, 3,60din za korisnike Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Cena poruke za prijavu na servis iznosi: 9,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 9,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Ostalo Poruke koje šaljete moraju biti tekstualne SMS poruke standardne dužine. Naplaćuju se samo poruke koje Vi pošaljete. Sve poruke koje pošaljete naplaćuju se po unapred utvrđenim cenama za korišćenje portala Sastanak iz Snova i to: 51,60din za korisnike MTS i Telenor mreže, 51,48din za korisnike VIP i Globaltel mreže. Nakon odjave više nećete dobijati poruke sa portala Sastanak iz Snova. Ime profila se unosi samo kada se prvi put obraćate izabranom korisniku. U navedene cene je uključen PDV i ne postoje nikakvi skriveni ili dodatni troškovi. Prijava na servis Za pristup portalu potrebno je da se prijavite na servis. Odjava sa servisa Za odjavu pošaljite STOPSAN na broj 6263 važi za sve mreže.

[Dame za vezu ili brak|Oglasi za Upoznavanje|Twoo profil torlese]








Post je objavljen 24.12.2018. u 10:37 sati.