Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/callmasandta

Marketing

Pretraga zacuvanje - Pravi datiranje

Elektricni pastir vece snage










Click here: Pretraga zacuvanje






Rezime :treba mi pouzdana ,odgovorna osoba samo da provodi vreme sa Lanom,bez kuvanja spremanja itd. Devojčica ima ustaljene navike pa trazim POSTOVANJE ISTIH. Frekvencija i sirina impulsa mehanickog automata za zmigavce se moze veoma lako prepraviti promenom elektrolita. Obuka se izvodi jer svaka zivotinja pri prvom susretu sa strujom obicno prekine zicu, tako da ako imate 50 zivotinja i ostavite ih da svaka dodirne kad ona hoce, prvih 5 dana nema odmoraa jer svakih sat vremena treba nastavljati zicu.



Pretraga zacuvanje

A PLATA JE 10: FIXNO 4000 I 25 AKONTACIJA U MESECU. Mikrofon i zvucnik se glasno i jasno cuju, zvono i vibracija jasni i glasni. Posao je jedino za državljane Europske Unije.



Pretraga zacuvanje

potrebna zena za cuvanje stare osobe - Umesto darlingtona može fet bez problema.



Pretraga zacuvanje

Poštovanje,tražim ozbiljnu ženu- devojku za čuvanje devojčice stare 21 mesec u mojoj kući na duži vremenski period. To podrazumeva čuvanje,hranjenje,uspavljivanje,šetanje jako voli da je napolju,briga o njoj... Hranu ja spremam i ostavljam... Devojčica ima ustaljene navike pa trazim POŠTOVANJE ISTIH. Radi se 10-14 dana u mesecu,za do dvanaest dana cena je 8000 ne vezano za sate,a sve preko toga se placa naknadno. Preko noći se ne čuva. Naša kuća se nalazi na Klisi pa prednost imaju osobe sa Klise. A PLATA JE 10: FIXNO 4000 I 25 AKONTACIJA U MESECU. Rezime :treba mi pouzdana ,odgovorna osoba samo da provodi vreme sa Lanom,bez kuvanja spremanja itd. Za sve druge informacije pozvati na 0603192741 OD 15-17 h Postovanje,trazim ozbiljnu zenu- devojku za cuvanje devojcice stare 21 mesec u mojoj kuci na duzi vremenski period. To podrazumeva cuvanje,hranjenje,uspavljivanje,setanje jako voli da je napolju,briga o njoj... Hranu ja spremam i ostavljam... Devojčica ima ustaljene navike pa trazim POSTOVANJE ISTIH. Radi se 10-14 dana u mesecu,za do dvanaest dana cena je 8000 ne vezano za sate,a sve preko toga se placa naknadno. Preko noci se ne cuva. Nasa kuca se nalazi na Klisi pa prednost imaju osobe sa Klise. A PLATA JE 10: FIXNO 4000 I 25 AKONTACIJA U MESECU. Rezime :treba mi pouzdana ,odgovorna osoba samo da provodi vreme sa Lanom,bez kuvanja spremanja itd. Za sve druge informacije pozvati na 0603192741 OD 15-17 h Negujem stare, bolesne osobe i pomoc u kuci Brizna, ljubazna i postena zena iz Beograda, neguje stare i bolesne oso be u Beogradu ili inostranstvu 8 do 24 sata prema dogovoru. Radila sam ovaj posao u Beogradu i Sloveniji. Moguce je dodatno spemanje stana ili cuvanje dece. Za rad u CG, prednost imaju gradovi na primorju. S postovanjem, Nada Davidovic 00381613118907 kontakt moguc preko skype ukoliko niste iz Beograda.



Nemački lovni terijeri. Pretraga terena
Posao je jedino za državljane Europske Unije. Sve radi savrseno i bez greske. Ne preuzimamo naknadu za posredovanje! Imam semu koja bi ti bas odgovarala. Devojčica ima ustaljene navike pa trazim POŠTOVANJE ISTIH. Jedan covek iz Kosjerica je vec razradio sistem sa senzorom dodira. Takvi aparati obicno rade na sledeci nacin: 12V DC--pretvarac na250;350V DC--- punjenje blok kond. Mislim da ispuna impulsa nije prelazila 5%... Poželjna je okolina Novog Sada ili Novi Sad.

[Večernji oglasi za posao|Zenske-tajne: ER*TSKA ISPOVEST|Oglasi trazim muskarca]








Post je objavljen 24.12.2018. u 02:59 sati.